AD elektro AD elektro

Toshiba Satellite Pro A30-C

Zobraziť katalóg
Toshiba Satellite Pro A30-C
Notebook – Intel CPU, 13.3" LED až 1920×1080 matný, RAM až 8GB, Intel HD Graphics 520, HDD až 500GB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, FHD webkamera, HDMI, WiDi, USB 3.0, TPM, Windows 10 Pro 64-bit – predinštalovaný Windows 7 Professional 64-bit
Kód:  NV330a2NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Toshiba Satellite Pro A30-C Predaj skončil

Toshiba Satellite Pro A30-C

Model Satelite Pro A30 od spoločnosti Toshiba je praktickým a všestranným spoločníkom. Kompaktné rozmery 13-palcového notebooku z neho robia ideálny nástroj pre prácu na cestách. Čierne vyhotovenie dotvára dojem pohľadného, ??elegantného počítača. Je dodávaný s predinštalovanou profesionálnou verziou operačného systému Windows 7, ktorú môžete ľahko povýšiť na najnovšiu desiatku. Na efektívnu prácu je predurčený výkonnými komponentmi s veľkým dôrazom na rýchlosť. Nechýba mu dostatočná konektivita alebo batéria na cesty s veľkou praktickou výdržou.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantné tmavé vyhotovenie
  • Veľmi kompaktné rozmery
  • Rýchle a kvalitné komponenty
  • Výkonný procesor s integrovanou grafikou
  • Ohromujúca výdrž batérie
  • Mechanika pre prácu s optickými médiami
  • Profesionálny Windows 7 s možnosťou povýšenia

Výkon pre všetky príležitosti

Základným kameňom notebooku je procesor Intel. Spoľahlivá séria Skylake si poradí s mnohými pracovnými úlohami, pomôže jej v tom pamäť s kapacitou až 8 GB a integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 520. Tá je zodpovedná za obraz na matnom 13,3" LED displeji, ktorý vás nebude obťažovať otravnými odleskami. Pre systém aj dáta je podľa konfigurácie prichystaný klasický pevný disk alebo moderné SSD. Všetkému dáva energiu batéria, ktorá dokáže napájať notebook veľkolepých 13 hodín.

Bohatá výbava

Pre pripojenie ďalších zariadení sú pripravené rýchle USB 3.0 porty. K projektoru alebo externému monitoru sa pripojíte pomocou dvoch grafických výstupov, k dispozícii je VGA aj HDMI konektor. Poteší pri tejto veľkosti nezvyklá DVD mechanika. Aj v tomto drobnom počítači tak môžete pracovať s optickými médiami. Čo sa kompaktnosti týka, notebook vás skutočne nesklame, pri váhe 1,5 kg ho radi vezmete kamkoľvek so sebou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Toshiba Satellite Pro A30-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Satellite Pro A30-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Satellite Pro A30-C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Toshiba Satellite Pro A30-C.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií