AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band

Zobraziť katalóg
TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band
4,4 8 hodnotení
WiFi router 802.11a / b / g / n / ac až 1 750 Mbps, Dual-Band (2.4 GHz 450 Mbps + 5 GHz 1 300 Mbps), 3 odnímateľné antény, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x GWAN, 4x GLAN
Kód:  TP640p Produktové číslo:  Archer C8

TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band


Hlavné znaky:

 

  • Podporuje štandard 802.11ac - ďalšia generácia Wi-Fi
  • Simultánne 2,4 GHz 450 Mbit / s a 5 GHz 1 300 Mbit / s pripojenie, celková dostupná šírka pásma 1,75 Gbit / s
  • 3 odnímateľné dvojpásmové antény poskytujú maximálne pokrytie bezdrôtovým signálom vo všetkých smeroch a vysokú spoľahlivosť
  • Technológia vytvárania lúčov poskytuje vysoko efektívne bezdrôtové pripojenie
  • Porty USB 3.0 a USB 2.0 - pre jednoduché lokálne zdieľanie tlačiarne a zdieľanie súborov a médií prostredníctvom sieťových zariadení alebo vzdialene cez FTP server
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Archer C8
 
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Archer C8 AC1750
 

Super rýchle prenosové rýchlosti zabezpečujú dokonalé možnosti bezdrôtového pripojenia

Archer C8 je vybavený ďalšou generáciou bezdrôtového štandardu 11ac, ktorý umožňuje celkovú prenosovú rýchlosť až 1,75 Gbit / s, 1,3 Gbit / s v menej rušenom pásme 5 GHz, a 450 Mbit / s v pásme 2,4 GHz. Ultra rýchly 800 MHz dvojjadrový procesor predstavuje výkonné "srdce" pre rýchly, stabilný a citlivý výkon Wi-Fi, ethernetu a USB zariadení.
Pokrytie celého domu výbornou gigabitovou bezdrôtovou sieťou je ideálne pre aplikácie náročné na šírku pásma, ako je streamovanie HD videa a hranie online hier. Umožní vám vychutnať si super rýchle pripojenie doma.


Technológia tvarovania lúča pre efektívne bezdrôtové pripojenie

Technológia vytvárania lúčov routeru Archer C8 nájde pripojené zariadenia a zvýši silu signálu bezdrôtovej siete v týchto smeroch. Prináša tak cielenejšie a vysoko efektívne bezdrôtové pripojenie.


Väčšie pokrytie

3 dvojpásmové antény smerovača ARCHER C8 s vysoko výkonnými zosilňovačmi signálu zaručujú kontinuálnu rýchlosť bezdrôtového pripojenia pre všetky vaše zariadenia a zároveň rozšírenie pokrytia Wi-Fi po celom dome.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Archer C8 AC1750
 

Gigabitové káblové pripojenie na prenos dát ultra vysokou rýchlosťou

Plne tienené gigabitové WAN-LAN porty môžu dosiahnuť vynikajúcu priepustnosť WAN do LAN až 1 000 Mbit / s. Router Archer C8 je dostatočne výkonný, aby mohol poskytovať silné a extrémne rýchle sieťové káblové pripojenie.


Duálne USB porty

Prostredníctvom jedného ultra rýchleho portu USB 3.0 a jedného portu USB 2.0 môžete jednoducho lokálne zdieľať tlačiareň, súbory a médiá prostredníctvom sieťových zariadení alebo vzdialene cez FTP server smerovača. Port USB 3.0 ponúka až 10x rýchlejší prístup k USB pevnému disku, ako starší port USB 2.0.


Moderný a elegantný

  Moderný tvar routeru Archer C8 zaujme používateľa svojou elegantnosťou, ktorá zdobí modernú domácnosť. Vetracie otvory na zadnej strane zaisťujú neprerušovaný rýchly výkon.
Vďaka svojim jemným krivkám, vynikajúcemu spracovaniu a kvalite pôsobí módne a elegantne.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Moderní a elegantní
 
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 750 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 750 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chci upozornit, že avizovany USB 3.0 se nekoná. Na routeru je sice nápis USB 3.0, ale dosahované rychlosti jsou zcela shodné s běžným USB 2, tedy do 20 MB/s, obvykle 16 MB/s. Testováno s několika zařízeními, připojeno přes kabel 1 Gb/s i přes 5G WiFi. Novinka přes USB "3.0" nelze přehrávat velké video soubory. Router prostě disk odpojí a máte delší přestávku, než v TV u reklam. To už výrobce překročil čáru, vypadá to na naštvané vrácení. Co takhle kápnout božskou při přiznat, že popis výrobku je jen marketingová lež?

Dobrý den, dnes jsem ho doma rozbalil. Nejsem ji jist, jestli podporuje gigabitové připojení k internetu, bez něho naměřím na speedtest.net 300 Mb/s, s ním pod 100. Můžete potvrdit? Také se pravidelně při konfiguraci objevuje chybová hláška, že jsem se 10x neúspěšně přihlásil do webové aplikace, což samozřejmě není pravda, a ta je pak na 2 hodiny zablokována. Dost to ztěžuje konfiguraci. Co s tím je?

Dobrý den, jakou verzi routeru prodáváte(V.2 nebo V.4)? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band
Príslušenstvo pre TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií