AlzaBoxy Q1 Aplikace

TP-LINK Neffos X1 Transparentný kryt

Zobraziť katalóg
TP-LINK Neffos X1 Transparentný kryt
5 3 hodnotení
Ochranný kryt – pre X1
Kód:  TP888a Produktové číslo:  X1-PC-T

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK Neffos X1 Transparentný kryt Predaj skončil

TP-LINK Neffos X1 Transparentný kryt

Chcete svojmu mobilnému telefónu Neffos X1 dopriať spoľahlivú ochranu, ale zároveň zachovať jeho originálny vzhľad? Skvelým kandidátom je tento ochranný kryt TP-LINK Neffos X1, ktorý disponuje elegantným priehľadným vyhotovením. Ochranný kryt perfektne priľne k telu telefónu a zaisťuje neustálu ochranu proti poškriabaniu a odreninám. Telefón tak môžete pokojne položiť na akýkoľvek nerovný povrch, bez toho aby sa mu následne niečo stalo. Samozrejmosťou je aj pohodlný prístup ku všetkým dôležitým tlačidlám a konektorom na bočných stranách. Zaistite svojmu mobilu Neffos X1 maximálne bezpečie obstaraním tohto ochranného krytu TP-Link a určite nebudete ľutovať.

Kľúčové vlastnosti krytu TP-LINK Neffos X1

  • Ochranný kryt pre mobilný telefón TP-LINK Neffos X1
  • Vyrobený z kvalitných materiálov
  • Spoľahlivá ochrana voči poškriabaniu a odreninám
  • Pohodlný prístup ku všetkým tlačidlám aj konektorom
  • Elegantné transparentné vyhotovenie krytu TP-LINK
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,je pouzdro i pro verzi Lite?Koukal ksem,ze o chlup jsou jine parametry.Pokud by to nebylo,je u vasnas noznost objednani ci jsou na ceste i pouzdra pro verze Lite?Dekuji

Diskusia a poradňa k TP-LINK Neffos X1 Transparentný kryt
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK Neffos X1 Transparentní kryt. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK Neffos X1 Transparent Schutzhülle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK Neffos X1 Transparent Schutzhülle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK Neffos X1 átlátszó tok.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií