TP-LINK TL-MR3620

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-MR3620
5 12 hodnotení
WiFi router – 802.11a/b/g/n/ac až 1350Mbps, Dual-Band (2.4GHz 450Mbps, 5GHz 867Mbps), 3 odnímateľné antény, 1x USB 2.0 pre 3G/4G modem, 1x WAN, 4x LAN
Kód:  TP642a2 Produktové číslo:  TL-MR3620 Stránky výrobcu

TP-LINK TL-MR3620

Router TP-LINK TL-MR3620 ponúka okrem káblového pripojenia na internet tiež podporu 3G/4G modemu do USB a novú generáciu štandardu WiFi – 802.11ac, ktorý je rýchlejší ako pásmo n. Rozhýbte konečne svoju domácu sieť na plné pecky, majte istotu internetového spojenia a odbúrajte vzájomné rušenie so susedovým zariadením. Router operuje na pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz súčasne, čo zaisťuje úžasný výkon bezdrôtovej siete. Simultánny dvojpásmový prenos zabezpečí flexibilitu dvoch špecializovaných sietí s mnohonásobnou šírkou pásma pre vaše potreby.

Kľúčové vlastnosti WiFi routeru TP-LINK TL-MR3620

  • Bezdrôtové zdieľanie 3G/4G pripojenie (nutný USB modem)
  • Operácie na dvoch pásmach súčasne (celkom 1,35 Gbps)
  • Stabilný signál vďaka trojici antén
  • Káblové pripojenie LAN
  • Sieť pre pripojenie hostí
  • Rodičovská kontrola pre obmedzenie prístupu detí alebo zamestnancov
  • Pripojenie k súkromnej sieti cez zabezpečené pripojenie OpenVPN a PPTP VPN
  • Aplikácia pre jednoduchšiu inštaláciu a správu

1 317 Mbps duálne WiFi pripojenie na prácu aj zábavu bez zasekávania

Sieť 5 GHz je vyhradená pre náročnejšie prenosy vrátane sťahovania veľkých súborov, streamovanie HD videa alebo hrania multiplayerových kôstok. Slabšie pásmo na 2,4 GHz úplne dostačuje na pohodové surfovanie internetom, sociálne siete či posielanie emailov. Stabilný všesmerový signál sa šíri pomocou troch antén. Pri vhodnom umiestnení WiFi routeru TP-LINK TL-MR3620 nebude problém pokrytie celého rodinného domčeka.

Ovládanie cez aplikáciu TP-LINK Tether

Aplikácia TP-LINK Tether pre zariadenia so systémom iOS alebo Android poskytuje ľahší prístup k vášmu routeru TP-LINK TL-MR3620 a jeho správe. Aplikácia Tether poskytuje jednoduché a intuitívne používateľské rozhranie na inštaláciu a rodičovskú kontrolu. Poskytuje informácie o stave routeru, kto je pripojený, a aké má oprávnenie.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 317 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!
Typ
Dual-Band Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 317 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
3 × Hotovo!
Zisk antény
5 dBi Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
IPv6 Ready, VPN , Rodičovská kontrola Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
14,8 cm Hotovo!
Šírka
22,5 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Před pár dny jsem zakoupil tento wifi router. Od poskytovatele internetu mám garantovanou rychlost kabelem 50Mbps. Původní levnější router TP Link 841 (ten mi bohužel vypověděl službu a byl neopravitelný) přijímal a odesílal data přes wifi cca. 3m od notebooku rychlostí mezi 40-50Mpbs. Tento nový mi první den po instalaci značně neustále kolísá v rychlosti a to od 1 do 50Mbps, což určitě není normální. Je to důvod k reklamaci?

Dobrý den. Vlastním tento router, ale bez nějakých zásahů se mi zablokovala 2,4 GHz síť. 5 GHz mi jede. Poradíte mi, kde by mohl být problém?

Zeptám se tedy ještě jednou. Dá se router namontovat na stěnu nebo strop?Zajímá mě,jestli ze spodní strany má přípravu na tenhle požadavek. Děkuji

Je možno namontovat na zeď nebo strop?Děkuji

Dobrý den, dá se usb použít pro připojení externího disku ? děkuji

Dobry den,ked si objednam teraz tovar,ktory mate na sklade,bude mozne si pre neho prist aj este dnes alebo az zajtra od 7:45?Dakujem

Chcem sa spýtať na podporu modemu Huawei 5577C, bude to fungovať?

Diskusia a poradňa k TP-LINK TL-MR3620
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-MR3620 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-MR3620. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-MR3620. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-MR3620. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-MR3620.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií