Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit
4,7 14 hodnotení
Powerline LAN cez zásuvku 230V, priechodná, prenosová rýchlosť 500Mbit/s, dosah 300m, 2x LAN, 2 adaptéry v balení
Kód:  TP761v9 Produktové číslo:  TL-PA4020PKIT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit

Adaptéry TP-LINK sú ideálnou voľbou do domácností či kancelárií, kde poskytnú rovnako kvalitný prenos dát ako po klasickej ethernetovej sieti s výhodou jednoduchej inštalácie, možnosti umiestnenia do miest bez ethernetovej siete a ušetrenie finančných prostriedkov za UTP káble. Rýchle prenosové rýchlosti, úsporný režim pri nevyužívanie a podpora funkcie QoS sú len ďalšími dôkazmi jedinečnosti týchto adaptérov.

Kľúčové vlastnosti

  • Premení existujúcu elektrickú sieť na dátovú
  • Veľmi jednoduchá inštalácia bez nutnosti konfigurácie
  • Jedná sa o priechodný adaptér - zásuvku možno stále používať na napájanie
  • Prenos až 500 Mbit/s na 300 m
  • 128bitové AES šifrovaním
  • Kompaktné prevedenie
  • Každý adaptér je vybavený 2× LAN portom

Sada dvoch adaptérov slúžiacich pre rozvod LAN siete

Prenos dát medzi adaptérmi je vďaka technológii Home Plug AV naozaj veľmi rýchly. Maximálna prenosová rýchlosť dosahujúca až neuveriteľných 500 Mbp/s na vzdialenosť až 300 metrov vám umožní prenášať veľké množstvo súborov, streamovať multimédiá v HD rozlíšení, hrať online hry a mnoho ďalšieho. Výhodou TL-PA4020 je prítomnosť hneď dvoch LAN portov, môžete teda priamo pripojiť až dve zariadenia naraz. Navyše sa jedná o priechodný adaptér umožňujúci používanie zásuvky aj naďalej pre napájanie.

Jednoduché umiestnenie

So svojím novým ultra kompaktným prevedením a jednoduchým dizajnom sú adaptéry oveľa menšie než predchádzajúci rad powerline produktov. S hrúbkou len 28,5 mm zapadnú aj do horšie prístupných miest, kde sa každý centimeter počíta. Nie je tak problém adaptér umiestniť napríklad za stolík pod SmartTV na stene a pripojiť ho tak do sveta internetu.

Bezpečné aj úsporné

Ľahko a rýchlo pomocou stlačenia jediného tlačidla pre párovanie si nastavíte Powerline sieť s kompletným 128bitovým AES šifrovaním, ktoré vám zaručí vysokú mieru bezpečnosti a ochráni vás pred nebezpečným vniknutím zvonku.

Nová generácia adaptérov Powerline so svojím praktickým dizajnom a sofistikovaným módom pre úsporu energie spotrebuje oveľa menej energie ako generácia predchádzajúca. Akonáhle cez adaptéry po určitý časový interval neprebieha žiadny prenos dát, samy sa automaticky prepnú z pracovného do úsporného režimu a zredukujú svoju spotrebu až o 85%.

 

Parametre a špecifikácia

Dosah
300 m Hotovo!

Dosah

Dosah
300 m Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda lze pomocí TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit propojit modem se set top boxem od O2 TV. Přípojku v domě máme v patře, televizor se set top boxem však v přízemí a nerad bych kvůli jednomu kabelu dělal stavební úpravy. Děkuji za odpověď.

Dobry den, je mozne k temto dvoum zarizeni pripojit jeste treti? Ktere? Diky mnohokrat.

Dobrý den, rád bych věděl, jak je to s použitím adaptéru ve třífázové síti. Na stránce podpory (Odkaz do neznáma je schéma, které naznačuje použití switche a LAN kabelu mezi dvěma fázemi. Znamená to, že propojení dvou zařízení tímto adaptérem nebude fungovat, pokud je každé z nich na jiné fázi?

dobrý den, rád bych se ujistil, že skutečně lze přenášet dva samostatné zdroje signálu - Internet a Digi TV (každý z adaptérů má 2 samostatné LAN porty). Děkuji

Dobrý den. Rád bych věděl, zda u powerline LAN prvky nejsou problémy mezi jednotlivými značkami. Mám doma pár Zyxelů PLA4201 (které se už neprodávají) a chtěl bych síť rozšířit o tyto další dva kusy. Děkuji.

Diskusia a poradňa k TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií