Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TP-LINK TL-PA9020PKIT

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-PA9020PKIT
5 1 hodnotení
Powerline LAN cez zásuvku 230V, priechodná, prenosová rýchlosť 2000Mbit/s, dosah 300m, 2x GLAN, 2 adaptéry v balení
Kód:  TP761w8 Produktové číslo:  TL-PA9020PKIT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-PA9020PKIT

Potrebujete pre svoje zariadenia pripojenie k internetu, na ktoré bezdrôtová sieť nestačí? Nechcete, aby sa vám po zemi váľali nevzhľadné ethernetové káble? Riešenie je jednoduchšie, ako si myslíte. Dvojica adaptérov pre LAN cez zásuvku dokáže urobiť ethernetový kábel z vašej elektrickej siete. Nemusíte nič konfigurovať, ani sa trápiť so zložitým užívateľským manuálom.

Kľúčové vlastnosti

  • 2-portový gigabitová priechodná powerline starter kit
  • Vytvorte si zo svojich elektrických rozvodov rýchlu domácu sieť
  • 2 gigabitové porty pre počítače, inteligentné televízie alebo herné konzoly
  • Adaptéry majú integrovanú elektrickú zásuvku
  • Plug and Play, nie je potrebná žiadna konfigurácia
  • Patentovaný režim úspory energie automaticky redukuje spotrebu energie až o 85%

Závratná rýchlosť domácej siete

Vytvorenie domácej siete s gigabitovými rýchlosťami nikdy nebolo jednoduchšie. Pripojte svoj počítač, hernú konzolu, dátové úložisko alebo inteligentnú televíziu k stabilnej rýchlej sieti a užívajte si plynulé dátové toky. S rýchlosťou až 2000 Mbit/s uspokojíte všetky svoje dátové potreby. Adaptéry disponujú dvojicou LAN konektorov a majú v sebe integrovanú elektrickú zásuvku, takže sa nepripravíte o možnosť napájania v mieste, kde sú zapojené v elektrickej sieti.

Všetko pripravíte behom pár minút

Inštalácia adaptérov je veľmi jednoduchá. Najskôr jeden adaptér pripojte ethernetovým káblom k routeru a zasuňte do elektrickej zásuvky. Potom kdekoľvek do vzdialenosti 300 metrov, napríklad o niekoľko miestností ďalej, zapojte do elektrickej siete druhý adaptér a stlačte tlačidlo „pair". Práve ste vytvorili rýchle káblové pripojenie po elektrickej sieti a môžete LAN káblom pripojiť ľubovoľné zariadenie. Ako vidíte, nie je potrebné nič zložito nastavovať, všetko je okamžite pripravené na použitie.

Parametre a špecifikácia

Dosah
300 m Hotovo!

Dosah

Dosah
300 m Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prenasa tento alebo nejaky iny powerline adapter aj PoE alebo cisto iba data? Dakujem.

Dobrý den, aktuálně používám TP-LINK TL-PA4010 a reálně dosahuji rychlosti k mezi 50-70Mbit/s dá se předpokládat že s tímto setem se dostanu výrazně výše? něco jako 150-200Mbit/s?

Dobrý den, jaká je maximální praktická rychlost dosažitelná mezi těmito zařízeními, pokud budou na kvalitní měděné elektroinstalaci? Jde mi o to, jestli je možné dosáhnout i 50 MB/s nebo jen třeba 25 MB/s. Výrobce udává 1000 Mbit, což by mělo být tedy cca 115 MB/s, ale to je spíše z říše snů, že?

Dobrý deň, máme na routri jeden port nastavený pre káblovú TV. Cez tento nie je možný prístup na internet len na server pre káblovú TV. Je možné cez toto zariadenie, ktoré má dva porty, spárovať dva porty na vstupe a dva porty na výstupe. Tak, aby jeden bol pre káblovku a druhý pre internet ? Ďakujem.

Dobry den, muze se k TP-LINK TL-PA9020PKIT dokoupit jeste jeden koncovy adapter do zasuvky v dalsim pokoji? A pokud ano, doporucite jaky? V nabidce Alzy jsem zadny samostatny neobjevila. Nebo musim koupit jeste dalsi set a pripojit k modemu 2 vysilace najednou? Diky!

Diskusia a poradňa k TP-LINK TL-PA9020PKIT
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-PA9020PKIT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-PA9020PKIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-PA9020PKIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-PA9020PKIT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-PA9020PKIT.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií