Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TP-LINK TL-WA830RE

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-WA830RE
4,2 59 hodnotení
WiFi extender 802.11b/g/n až 300Mbps, 1x LAN, 2x externá anténa
Kód:  TP633f Produktové číslo:  TL-WA830RE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-WA830RE

Bezdrôtový opakovač signálu s dvomi odnímateľnými anténami spoločnosti TP-LINK vám pomôže vytvoriť pokročilú bezdrôtovú sieť so širším pokrytím a dlhším dosahom signálu. Zabudnite na množstvo zbytočných káblov, všetko prebieha bezdrôtovo, so zabezpečením pomocou WPA/WPA2 šifrovania a navyše s rýchlosťou dosahujúcou až 300 Mbit/s. V základnom režime pracuje zariadenie ako opakovač, ktorý kopíruje signál z už existujúcich routerov a vysiela ho ďalej do oblastí, kde predtým nebol signál dostupný. Zariadenie je navyše plne kompatibilné s produktmi staršej generácie podporujúcimi iba štandard IEEE 802.11g a dokáže plne využiť ich potenciálnu rýchlosť 54 Mbit/s.


Rýchlosť na veľkú vzdialenosť


Vďaka podpore štandardu IEEE 802.11n dokáže opakovač vytvoriť stabilné spojenie s rýchlosťou až 18x väčšou, než pri bežných zariadeniach podporujúcich iba štandard 11g. Maximálna prenosová rýchlosť sa pohybuje okolo neuveriteľných 300 Mbit/s a prenášanie dát tak bude naozaj rýchle. Žiadne náročné operácie ako je streamovanie HD videí či VoIP telefonovanie tak nebudú robiť problémy ani na väčšie vzdialenosti. Túto výhodu tiež určite ocenia hráči online hier.

Posilnenie signálu


Zariadenie TP-LINK TL-WA830RE je v predvolenom nastavení určené na prevádzku ako opakovač signálu, ktorý zosilňuje bezdrôtový signál WLAN a prenáša ho na väčšiu vzdialenosť, pričom prekonáva prekážky a zvyšuje celkovú kvalitu signálu siete. Zariadenie môže pracovať aj v konvenčnom režime prístupového bodu, kedy pristupuje k internetu cez ADSL/káblový modem a prepája bezdrôtovú a káblovú sieť.


Rozšírenie jediným stlačením


Rozšírte si vašu bezdrôtovú sieť rýchlo a bez zbytočného nastavovania vo webovom prehliadači. Ak vlastníte nezabezpečenú Wi-Fi sieť, stačí na 3 sekundy stlačiť tlačidlo na zadnej strane zariadenia a dosah vašej siete bude razom mnohonásobne väčší. Nie sú potrebné žiadne špeciálne znalosti a vyhnete sa tak zdĺhavému nastavovaniu parametrov, čo by mohlo menej znalým používateľom robiť problémy.

Jednoduchá inštalácia


Prvé nastavenie a spustenie opakovača je veľmi jednoduché vďaka priloženému CD s asistentom pre jednoduché nastavenie. Krok za krokom budete zadávať informácie a parametre. So všetkým, vrátane nastavenia bezdrôtovej siete či zabezpečením, vám program pomôže. Ani nováčikovia sa tak nebudú musieť dlhé hodiny trápiť s tým, ako majú správne zariadenie nastaviť.


Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:

1x LAN port

Štandard:
IEEE 802.11n
IEEE 802.11g
IEEE 802.11b

Anténa:
2x odnímateľná 4 dBi všesmerová anténa

Frekvencia:
2,4 GHz

Prenos:
Až 300 Mbps

Zabezpečenia:
64/128/152-bit WEP
WPA/WPA2
WPA-PSK/WPA2-PSK

Podporovaný OS:
Windows 98SE/NT/2000/XP/Vista/7
Mac OS
UNIX alebo Linux

Rozmery:
174 x 120 x 28,8 mm

  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze tento extender skombinovat s TP-LINK TL-ANT2409A ??? Je v manuálu řešeno, na kterou anténu jej připojit ??? Lze měnit frekvenci vysílače, aby byla jiná, než frekvence hlavní WiFi ??? Děkuji. Palouš

Potřebuji zesílit na chatě wifi signál. Zkoušel jsem zásuvkový extender EDIMAX EW-7438RPn Mini, ale na něj je tam slabý signál -86dBm. Chtěl bych skombinovat tento TP-LINK TL-WA830RE s venkovní anténou. Prosím tedy o radu. Díky za odpověď K.H.

Diskusia a poradňa k TP-LINK TL-WA830RE
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-WA830RE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-WA830RE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WA830RE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WA830RE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-WA830RE.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií