TP-Link TL-WPA7510 KIT

Zobraziť katalóg
TP-Link TL-WPA7510 KIT
4,9 20 hodnotení
Powerline prenosová rýchlosť 1000 Mb/s, rýchlosť WiFi 733 Mb/s, 1 x GLAN, dosah 300 m, svetelné kontrolky, nepriechodné zásuvky, 2 ks v balení
Kód:  TP761w86 Produktové číslo:  TL-WPA7510KIT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-Link TL-WPA7510 KIT

TP-Link TL-WPA7510 KIT

Potrebujete pre svoje zariadenia pripojenie k internetu, na ktoré bezdrôtová sieť nestačí? Nechcete, aby sa vám po zemi váľali nevzhľadné ethernetové káble? Riešenie je jednoduchšie, ako si myslíte. Dvojica powerline adaptérov TP-Link TL-WPA7510 KIT dokáže urobiť ethernetový kábel z vašej elektrickej siete. Nemusíte nič konfigurovať, ani sa trápiť so zložitým používateľským manuálom. Adaptér TL-PA9020 jednoducho pripojíte káblom k routeru, zasuniete ho do zásuvky a pre svoje zariadenie okamžite získate vysokorýchlostný internet, atakujúci hranicu rýchlosti 1 000 Mbps.


TP-Link TL-WPA7510 KIT

S TP-Link TL-WPA7510 KIT bude internet fungovať, ako má

Pokročilá technológia HomePlug AV2 poskytuje používateľom vysokú prenosovú rýchlosť, vďaka ktorej vaše internetové pripojenie bude bez problémov stačiť aplikáciám a procesom, náročným na šírku pásma (napríklad streamovanie videa v 4K, hranie online hier, alebo prenos kapacitne objemných súborov).

TP-Link TL-WPA7510 KIT

Rozčlenenie úloh podľa náročnosti na šírku pásma

Dve pásma bezdrôtového signálu majú tú výhodu, že sa navzájom nerušia, ale naopak podporujú stabilitu domácej siete. Menej náročné úkony (posielanie e-mailov, surfovanie a podobne) môžete zveriť 2,4 GHz pásmu, zatiaľ čo o tie náročnejšie (streamovanie atď.) sa C2 AC900 v3 hravo postará v sieti s 5 GHz pásmom.

TP-Link TL-WPA7510 KIT

Ľahšie dostupný ethernet port pre káblové pripojenie

Vďaka jednému gigabitovému ethernet portu môžete k Powerline pripojiť jedno zariadenie, disponujúce káblovým pripojením – môže to byť váš televízor, herná konzola, NAS box, alebo napríklad počítač. Vďaka tomu nebudete musieť kabeláž ťahať až k hlavnému routeru, čím si ušetríte veľa času i námahy.

TP-Link TL-WPA7510 KIT

Inteligentné funkcie pre konfiguráciu vašej WiFi

WiFi Auto-Sync je funkcia, ktorá zlučuje technológie, určené na rýchle vytvorenie domácej siete. Tlačidlo WiFi Clone zase okamžite skopíruje už známu sieť vrátane všetkých nastavení. WiFi Move do tretice aplikuje ľubovoľné nastavenie do všetkých vytvorených sietí.


Jednoduché sprevádzkovanie adaptérov TP-Link TL-WPA7510 KIT v troch krokoch

S adaptérom TP-Link TL-WPA7510 KIT vás nečaká žiadne zložité nastavovanie. Sprevádzkujete ho rýchlo a jednoducho v troch krokoch:

  • Prvý adaptér pripojte k svojmu routeru
  • Zasuňte druhý adaptér do zásuvky v tej časti domácnosti, kam chcete rozšíriť pokrytie
  • Na oboch adaptéroch stlačte tlačidlo „Spárovať"

Správa pripojení cez mobilnú aplikáciu

S aplikáciou TPPLC (zadarmo na Google Play/iTunes) môžete bezdrôtovú sieť jednoducho konfigurovať, nastavovať dostupnosť, alebo zhasínať kontrolky na jednotlivých adaptéroch: to všetko z ľubovoľného zariadenia, ktoré pracuje s operačným systémom Android alebo iOS.


TP-Link TL-WPA7510 KIT LAN a jeho kľúčové vlastnosti

  • Vytvorte si zo svojich elektrických rozvodov rýchlu domácu sieť
  • Gigabitové porty pre počítače, inteligentné televízory, alebo herné konzoly
  • TL-WPA7510 vybuduje vzdialenú dvojpásmovú WiFi s rýchlosťou 1 000 Mbps
  • Bez znižovania výkonu viac požiadaviek (MIMO)
  • Plug and Play, nie je potrebná žiadna konfigurácia
  • Administrácia cez mobilnú aplikáciu tpPLC (Android a iOS)
  • Funkcia Wi-Fi Auto-Sync nakonfiguruje ďalšie extendery

Parametre a špecifikácia

Dosah
300 m Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
LAN (fixný)
1 x Hotovo!
Počet kusov v balení
2 ks Hotovo!
Prenosová rýchlosť
1 000 Mb/s Hotovo!

Dosah

Dosah
300 m Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

LAN (fixný)
1 x Hotovo!
Počet kusov v balení
2 ks Hotovo!
Prenosová rýchlosť
1 000 Mb/s Hotovo!
Zásuvka
Nepriechodné Hotovo!
Svetelné kontrolky
Svetelné kontrolky Hotovo!

Parametre primárnej jednotky

WiFi
S WiFi Hotovo!
Rýchlosť LAN
10/100/1000 Mb/s Hotovo!
Počet portov LAN
1 × Hotovo!

Parametre sekundárnej jednotky

WiFi
S WiFi Hotovo!
Počet portov LAN
1 × Hotovo!
Rýchlosť LAN
10/100/1000 Mb/s Hotovo!

WiFi

Rýchlosť WiFi prenosu
733 Mb/s Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zařízení zatím díky starému firmware nepodporuje funkci mesh a TP - link na webu píše že je v plánu aktualizace a pak to půjde. Netušíte asi orientačně kdy? Na dotazy tu neodpovídá asi někdo z českého zastoupení TP - linku..?

Je možné použít TP link C6 jako hlavní jednotku ve sklepě, z toho vést lan kabel do této první jednotky a to mí taky ve sklepě a pak dokoupit další dvě ty wifi jednotky aby byly tři ty dát do přízemí, 1 a 2 patra a bude to pak přes mesh vysílat jednu wifi po celém dome?? Resp dvě jednu 2,4 a jednu 5 ghz. Moc díky!!

Dobry den, chcem si kupit TP-Link TL-WPA7510 KIT, ale potreboval by som este 2 extendery, do dalsich 2 zasuviek. Neviem, ktory z oboch krabiciek TL ci WPA idu na privod k rutru. Potrebujem 1x krabicku k rutru - zapojim a siri to net po el. kabloch, a 3x krabicku na prijem a internetu zo zaruvky. Co by ste mi vedeli odporucit? Dakujem za radu.

Dobrý deň, je možné, aby keď kúpim viacero kitov, tak vytvorým s každým novo pridaným extenderom novú wifi sieť? Chcel by som mať jeden powerline zapojený do wifi routera a 3 extendery porozhadzované v 3 bytoch, každý s vlastnou wifi sieťou a vlastným heslom.

Dobrý den Dcera zakoupila tento kit Na krabici je štítek 3year warranty Má tento set tedy 3letou zaruku? A jak je to v případě zakoupeného zánovního zboží kde je uvedena zkrácená záruka 21 měsíců? Jiní (někteří) prodejci mají u tohoto výrobku záruku 36 měsíců přímo v popisu (tedy předpokládám bez nutnosti prodloužení záruky na celkem 36 měsíců jakkoliv dokoupit) Děkuji za odpověď

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Powerline s wifi adaptérem a bez něj?

Sú obsahom balenia aj sieťové káble?

Dobrý den, po připojení wifi extenderu do již existující gigové sítě powerline(4 další gigové adaptéry) se sníží rychlost mezi ostatními adaptéry na síti kromě toho spojení wifi extenderu a toho adaptéru se kterým ho spáruji. Na ostatních adaptérech se přepne i dioda ukazující stav připojení sítě ze zelené na červenou. V aplikaci to pak ukazuje že spojení s ostatními adaptéry je nejakých 12Mbps. To je vlastnost tohoto extenderu? Nějaké řízení kvality?

Dobrý den, je možné koupit samostatně "TL-WPA7510" pro rozšíření sady "TL-WPA7510 KIT". Děkuji za informaci.

Dobrý den, mám dotaz, zda-li signál projde i přes jističe, nebo musí být vše zapojeno na jednom okruhu. Díky moc

12
Diskusia a poradňa k TP-Link TL-WPA7510 KIT
Príslušenstvo pre TP-Link TL-WPA7510 KIT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-Link TL-WPA7510 KIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-Link TL-WPA7510 KIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-Link TL-WPA7510 KIT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-Link TL-KIT WPA7510.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií