Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TP-LINK TL-WR741ND

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-WR741ND
4,4 784 hodnotení
WiFi router 802.11b/g/n až 150Mbps, odnímateľná anténa, 1x WAN, 4x LAN
Kód:  TP630b Produktové číslo:  TL-WR741ND Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-WR741ND

Dizajnovo veľmi vydarený bezdrôtový router s odnímateľnou anténou spoločnosti TP-LINK je ideálnou voľbou na použitie v domácnostiach alebo v malých podnikoch, kde je kladený dôraz na vysokú rýchlosť a bezpečnosť bezdrôtového i káblového pripojenia. Router dosahuje výnimočného bezdrôtového výkonu a bezproblémovo si poradí so streamovaním HD videí, volaním cez VoIP alebo hraním online hier. Nechýba ani prítomnosť QSS (Quick Setup Security) tlačidlá na WPA2 šifrovanie na maximálne zabezpečenie siete.

Rýchlosť na veľkú vzdialenosť


Vďaka podpore štandardu IEEE 802.11n dokáže router vytvoriť stabilné spojenie s rýchlosťou až 9x väčšou než u bežných routerov podporujúcich iba štandard 11g. Maximálna prenosová rýchlosť sa pohybuje okolo neuveriteľných 150 Mbit/s a prenášanie dát tak bude naozaj rýchle.


Všetky náročné operácie ako je streamovanie HD videí či VoIP telefonovanie tak nebudú robiť problémy ani na väčšej vzdialenosti a túto výhodu tiež určite ocenia hráči online hier.

Stabilné spojenie


Zabudnite na vypadávanie signálu kvôli konfliktom v kanáloch. Technológia CCA (Clear Channel Assessment) automaticky zabráni vzniku tohto stavu a vy si môžete vychutnávať ničím nerušený, stabilný a maximálne rýchly prenos, bez toho aby ste do chodu routeru museli nejako špeciálne zasahovať.

Bezpečné pripojenie


Zabezpečte si vašu sieť jednoduchým spôsobom. Podpora WPS (WI-FI Protected Setup) vám umožní takmer okamžite nastaviť zabezpečenie siete len jediným stlačením tlačidla QSS, ktorá bude zabezpečená pomocou WPA2 šifrovania, ktoré vám ponúkne oveľa vyššiu úroveň bezpečnosti, než jednoduchšie WEP šifrovanie. Okrem výhody v rýchlosti zabezpečenia si navyše vôbec nemusíte pamätať žiadne heslá!

Rovnomerné pripojenie


Rozvrhnite si vo vašej firme či v domácej kancelárii šírku internetového pripojenia rovnomerne medzi všetkých užívateľov. Ak nemáte dostatočne rýchle pripojenie, môže dochádzať k diskriminácii pripojených užívateľov či prístrojov, ktoré potom nie sú schopné vykonávať riadne svoju prácu. Funkcia IP QoS vám umožní rozvrhnúť internetové pripojenie rovnomerne medzi všetkých užívateľov a zvýšiť tak efektivitu ich práce.

Jednoduchá inštalácia


Prvé nastavenie a spustenie routeru je veľmi jednoduché vďaka priloženému CD s asistentom pre jednoduché nastavenie. Krok po kroku budete zadávať informácie a parametre a so všetkým vrátane nastavenia bezdrôtovej siete či zabezpečením vám program pomôže. Ani nováčikovia medzi správcami routerov sa tak nebudú musieť dlhé hodiny trápiť nad tým, ako majú správne router nastaviť.

Parametre a špecifikácie:

Typ zariadenia:
Router s WiFi

Citlivosť:
1M: -90 dBm
130M: -68 dBm

Prenosová rýchlosť:
Až 150 Mb/s

Frekvenčný rozsah:
2,4 - 2,4835 GHz

Chipset:
Atheros

Rozhranie:
4x LAN port RJ45 10/100 Mb/s

Maximálny výstupný výkon:
20 dBm

Podporované modulácie:
OFDM, DBPSK, DQPSK, CCK, 64QAM, 16QAM

Napájanie:
9 V, 0,8 A

Podporované normy:
802,11 b
802,11 g
802,11 n

Operačný mód:
Router

Prevádzková teplota:
0 - 40 °C

Regulácia výkonu:
Trojstupňová

Rozmery:
174 x 111 x 30 mm

Šifrovanie:
WEP 64, WEP 128, WEP, WPA, WPA2

Výstup na ext. anténu:
Rev. SMA male

Hmotnosť:
0,40 kg

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
150 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
150 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-WR741ND Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-WR741ND. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WR741ND. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WR741ND. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-WR741ND.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií