Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TP-LINK TL-WR842ND

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-WR842ND
4,3 238 hodnotení
WiFi router 802.11b/g/n až 300Mbps, print server, odnímateľná anténa, 1x USB 2.0, 1x WAN, 4x LAN
Kód:  TP630f Produktové číslo:  TL-WR842ND

TP-LINK TL-WR842ND

S rýchlym bezdrôtovým N routerom spoločnosti TP-LINK prenesiete dáta rýchlosťou až 300 Mbit/s, čo bohato postačuje aj pre náročnejšie aplikácie, ako napríklad streamovanie HD videí, hranie online hier, telefonovanie s vašimi blízkymi či kolegami z práce cez Skype vrátane videohovorov alebo prenášanie veľkého množstva súborov. Pomocou funkcie FTP servera si z domu stiahnete osobné dáta alebo si zálohujete citlivé súbory na váš disk v domácnosti. Nechýba ani prítomnosť USB portu na pripojenie tlačiarne či flash diskov. Router tiež podporuje VPN tunely pre zaistenie bezpečného pripojenia takmer odkiaľkoľvek.


USB porty


Ak vlastníte tlačiareň, ktorá nie je vybavená portom na pripojenie k sieti alebo bezdrôtovou technológiou Wi-Fi, router TP-LINK vám na nej umožní tlačiť z akéhokoľvek počítača v sieti. Na zadnej strane sa totiž nachádza USB port na pripojenie tlačiarne a vy tak už nemusíte tlačiareň neustále presúvať, aby ste si ju pripojili priamo do počítača. Získajte maximálnu slobodu a pracujte pohodlne. 














USB porty poslúžia tiež na pripojenie najrôznejších externých úložísk, ako sú flash disky či externé prenosné disky, ktoré budú po pripojení prístupné všetkým používateľom v sieti. Nie je jednoduchší spôsob, ako nazdielať súbory kolegom či rodine, a to navyše rýchlo a bezpečne.

Prístup odkiaľkoľvek


Na základe protokolu IPSec dokáže router vytvoriť až 5 VPN tunelov s protokolom IKE (Internet Key Exchange) na rôznych šifrovacích algoritmoch (DES/3DES/AES) a overovanie algoritmov (MD5/SHA1). Do vašej domácnosti či kancelárie sa tak pohodlne a rýchlo pripojíte odkiaľkoľvek, kde je k dispozícii internetové pripojenie.


Bezpečné pripojenie


Zabezpečte si vašu sieť jednoduchým spôsobom. Podpora WPS (WI-FI Protected Setup) vám umožní takmer okamžite nastaviť zabezpečenie siete len jediným stlačením tlačidla WPS. Sieť bude zabezpečená pomocou WPA2 šifrovania, čím vám ponúkne oveľa vyššiu úroveň bezpečnosti, než jednoduchšie WEP šifrovanie. Okrem výhody v rýchlosti zabezpečenia si navyše vôbec nemusíte pamätať žiadne heslá!

Rovnomerné pripojenie


Rozvrhnite si vo vašej firme či v domácej kancelárii šírku internetového pripojenia rovnomerne medzi všetkých používateľov. Pokiaľ nemáte dostatočne rýchle pripojenie, môže dochádzať k diskriminácii pripojených používateľov či prístrojov, ktoré potom nie sú schopné vykonávať riadne svoju prácu. Funkcia IP QoS vám umožní rozvrhnúť internetové pripojenie rovnomerne medzi všetkých používateľov a zvýšiť tak efektivitu ich práce.

Jednoduchá inštalácia


Prvé nastavenie a spustenie routeru je veľmi jednoduché vďaka priloženému CD s asistentom pre jednoduché nastavenie. Krok za krokom budete zadávať informácie a parametre a so všetkým, vrátane nastavenia bezdrôtovej siete či zabezpečením, vám program pomôže. Ani nováčikovia medzi správcami routerov sa tak nebudú musieť dlhé hodiny trápiť s tým, ako majú správne router nastaviť.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:

4x LAN port
1x WAN port
1x USB

Štandard:
IEEE 802.11n
IEEE 802.11g
IEEE 802.11b

Anténa:
2x 5 dBi odnímateľné Omni smerové antény

Frekvencia:
2,4 GHz

Prenos:
Až 300 Mbps

Zabezpečenie siete:
64/128/152-bit WEP/WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK

Funkcie a vlastnosti:
Rodičovská kontrola
Vzdialená správa

Podpora OS:
Windows 98SE/NT/2000/XP/7
Mac
Linux alebo UNIX

Rozmery:
192 x 130 x 33 mm

Obsah balenia:
TL-WR842ND
2 odnímateľné Omni smerové antény
Napájací zdroj
CD
RJ-45 Ethernet kábel
Rýchly sprievodca inštaláciou

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Vlastnosti antény

Typ antény
Odnímateľná Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Odnímateľná anténa, USB pre printserver Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je přesná verze hardwaru? Poslední verze v3 (je to napsáno na krabici) má totiž dvojnásobek paměti, jak RAM tak flash. Chci si tam dát openwrt a paměť je dost důležitá. Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k TP-LINK TL-WR842ND
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-WR842ND Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-WR842ND. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WR842ND. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WR842ND. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-WR842ND.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií