MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TrackR bravo čierny

Zobraziť katalóg
TrackR bravo čierny
Bluetooth lokalizačný čip s reproduktorom 82dB, iOS / Android, dosah senzora až 33m
Kód:  TRACa001 Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  TT-TB002BK
TrackR bravo čierny Predaj skončil

TrackR bravo čierny

TrackR bravo čierny je bezdrôtový lokalizačný čip využívajúci technológiu Bluetooth. Táto pomôcka vám dokáže uľahčiť hľadanie vašich osobných vecí. Čip môžete umiestniť napríklad na kľúče, bicykel alebo do peňaženky. Je kompaktný a ľahký, teda o ňom ani nebudete vedieť, teda do tej doby, než aktivujete jeho 82dB reproduktor. Ak teda niečo stratíte alebo zabudnete, s pomocou mobilnej aplikácie môžete aktivovať hlasný reproduktor a vaše kľúče, bicykel alebo čokoľvek iné dostanete ihneď späť k sebe bez väčšieho hľadania. V aplikácii si dokonca môžete nastaviť limit do akej vzdialenosti sa od čipu môžete vzdialiť. Dosah senzora predstavuje až 33 metrov.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth lokalizačného čipu TrackR bravo čierny

  • Bluetooth senzor pre ľahké vyhľadávanie predmetov
  • Nenápadné vyhotovenie o veľkosti mince
  • Funkcia na vyhľadávanie mobilného telefónu
  • Umožňuje správu väčšieho množstva senzorov
  • Ovládanie pomocou aplikácie pre Android a iOS
  • Vhodné aj pre zvieratá
  • Súčasťou balenia: lepiaca páska, krúžok na kľúče

Precízne spracovanie čipu

Čip je vyrobený z odolného eloxovaného hliníka a plastu, na jeho prednej strane sa nachádza tlačidlo pre opačnú schopnosť, a to spustenie zvonenia telefónu. Čip má na svojej hornej strane malé pútko, ktoré môžete využiť na pripnutie ku kľúčom alebo na batožinu. Priemer čipu predstavuje 31 milimetrov, nie je tak väčší než klasická minca. Čip môžete využiť aj pre svojich obľúbených domácich miláčikov.

Jeden čip pre viac užívateľov

Ak budete chcieť, môžete spárovať jediný čip s viacerými telefónmi. Čip sa každému z užívateľov bude zobrazovať na mape a každý môže kedykoľvek podľa svojho uváženia kontrolovať jeho pozíciu. Batéria v čipe vydrží až 1 rok a na klesajúci stav energie vás upozorní inteligentná aplikácia, ktorá slúži tiež pre ovládanie čipu. Je na stiahnutie zadarmo pre telefóny so systémom Android a iOS.

Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrackR bravo černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrackR Bravo schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrackR Bravo schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrackR bravo fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií