Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

TrackR pixel strieborný

Zobraziť katalóg
TrackR pixel strieborný
2,0 1 hodnotení
Bluetooth lokalizačný čip – typ batérie: CR2016, Bluetooth 4.0, dosah až 33m, reproduktor 90dB
Kód:  TRACc001 Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  TT-Tp1PkSiRetEU
TrackR pixel strieborný Predaj skončil

TrackR pixel strieborný

Patríte tiež medzi ten typ ľudí,ktorí neustále hľadajú kľúče,mobilný telefón a ďalšie osobné veci? Máme pre vás riešenie v podobe inteligentného Bluetooth čipu TrackR Pixel v striebornom prevedení. Vďaka tomuto lokalizačnému čipu už nebudete hľadať desiatky minút svoje osobné predmety. Lokalizačný čip veľkosti klasickej mince môžete vložiť do peňaženky či pripevniť na kľúče, bez toho, aby prekážal. Potom si už stačí do mobilného telefónu alebo tabletu (iOS alebo Android) nainštalovať bezplatnú aplikáciu. A v prípade, že nebudete môcť nájsť nejaký predmet vybavený čipom TrackR Pixel, jednoducho pomocou tejto aplikácie aktivujete alarm s hlasitosťou až 90 dB, ktorým je senzor vybavený. Pri hľadaní v noci tiež oceníte aj LED osvetlenie aktivujúce sa pri každej aktivácii.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth lokalizačného čipu TrackR Pixel strieborný

  • Vyhľadávacie aplikácie zadarmo pre telefóny a tablety so systémom iOS alebo Android
  • Detekcia vzdialenosti senzora a vzdialená aktivácia piezo reproduktora
  • Zobrazenie aktuálnej alebo poslednej známej polohy senzora na mape
  • Notifikácia pri strate spojenia so senzorom v nastaviteľnej vzdialenosti
  • Funkcia zdieľania senzorov medzi viac užívateľov a komunitného vyhľadávania stratených predmetov
  • Vhodné aj pre zvieratá

Výdrž čipu až jeden rok

TrackR Pixel v striebornej farbe funguje aj opačne - v prípade straty mobilného telefónu. Stačí stlačiť tlačidlo na senzore a telefón okamžite začne zvoniť, dokonca aj keď je v tichom režime. Dosah senzora činí až 33 metrov. Celkom určite sa niekedy stane, že hľadaná vec bude mimo dosahu Bluetooth. Aj na to je aplikácia pripravená a na mape vám bude zobrazovať poslednú známu polohu čipu. Ďalej vám potom bude ukazovať aj či sa od čipu vzďaľujete alebo približujete. Vnútri čipu je schovaná výmenná batéria CR2016, ktorá ho dokáže napájať po dobu až jedného roka. O zostávajúcej kapacite batérie budete informovaní prostredníctvom mobilnej aplikácie. 

TrackR Pixel postráži aj vašich domácich miláčikov

V aplikácii si môžete tiež nastaviť limitnú vzdialenosť, čo znamená, že ak bude táto vzdialenosť (medzi telefónom a senzorom) budete okamžite upozornení zvukovou a vizuálnou notifikáciou na displeji mobilného telefónu. Už sa vám tak nestane, že odídete z domov bez kľúčov alebo peňaženky. Touto praktickou funkciou možno tiež strážiť vášho psa, pokiaľ mu TrackR Pixel umiestnite na obojok. Svoje senzory môžete navyše ľahko zdieľať so svojimi priateľmi, rodinou či akýmkoľvek užívateľom. 

Hoci sa vám môže zdať funkcia Bluetooth dosť obmedzená kvôli svojmu dosahu, tak vďaka registrácii v aplikácii Crowd Locate Network môžete dosah čipu rozšíriť takmer na celý svet. Každému registrovanému užívateľovi totiž beží na pozadí aplikácie, ktorá registruje unikátne ID každého čipu v okolí a odosiela ho na cloud. Potom je GPS pozícia čipu odoslaná priamo majiteľovi TrackR Pixel.


Doplňujúce informácie:

Typ batérie:
CR2016
výdrž cca 1 rok

Verzia Bluetooth:
Low Energy 4.0
dosah až 33 metrov

Hlučnosť reproduktora:
90 dB

Materiál:
plast

Priemer:
26,2 mm

Hrúbka:
5,6 mm

Obsah balenia:
TrackR pixel
3M lepiaca páska a zavesovacia šnúrka

Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrackR pixel stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrackR Pixel silbern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrackR Pixel silbern. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrackR pixel ezüst.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií