Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaPlus maličkosti sk

Transcend JetDrive Lite 360 128 GB

Zobraziť katalóg
Transcend JetDrive Lite 360 128 GB
4,3 4 hodnotení
Pamäťová karta – čítanie až 95 MB/s, zápis až 60 MB/s, MLC, pre MacBook Pro (Retina) 15" Late 2013/Mid 2014/Mid 2015
Kód:  DU542x Produktové číslo:  TS128GJDL360 Stránky výrobcu

Transcend JetDrive Lite 360 128 GB

Úžasný nápad

Pre fanúšikov značky s logom nahryznutého jablka si spoločnosť Transcend pripravila naozajstnú lahôdku v podobe externého ľahko prenosného SSD disku, ktorý však nie je určený k prenášaniu mimo notebook, ale priamo v ňom. S takýmto vybavením máte svoje dáta stále pri sebe a navyše vďaka bleskurýchlemu prístupu výrazne vzrastie vaša produktivita. Precízne spracované telo je totiž v tvare SD karty, ktorá perfektne padne do konektora na vašom zariadení. Nemusíte sa báť, že by ste o ňu pri prenášaní zavadili a tým ju poškodili. Je totiž tvarovaná tak, že perfektne zaplní konektor a netrčí z nej ani milimeter z vášho zariadenia.

 

Padne ako uliata

SSD disky Transcend radu JetDrive Lite 360 ??v podobe rozširujúcej karty sú určené pre MacBook Pro 15" with Retina display. Kombinujú jednoduché riešenie rozšírenia dostupnej kapacity a solídny výkon. Poskytujú skvelú možnosť rýchleho upgradu vášho prístroja v kvalitnom a veľmi spoľahlivom prevedení.

Tento model rozširujúce karty TRANSCEND JetDrive 360 ??s kapacitou 128 GB ponúka prenosové rýchlosti čítania 95 MB / s a zápisu 60 MB / s. Karta využíva multi-level cell (MLC) NAND flash pamäte. Transcend JetDrive 360 ??je kompatibilný s MacBook Pro 15" with Retina display z obdobia konca roku 2013 a polovice roka 2014.

Perfektne odolný

Disk disponuje vysokou spoľahlivosťou, odolnosťou proti vibráciám a solídnou odolnosťou proti nárazu. Neriskujte, že stratíte dáta kvôli otrasom a vibráciám pri prenosoch. Karty JetDrive Lite sa vyrábajú pomocou špeciálnej COB (Chip-on-Board) technológie, čo garantuje odolnosť voči prachu a vode.

Upozornenie: pred nákupom si prosím overte, či je produkt určený práve pre vaše zariadenie. Pre overenie kompatibility prosím navštívte tento web.

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita disku
128 GB Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
JetDrive™ Lite Hotovo!
Rýchlosť čítania
95 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
60 MB/s Hotovo!

Kapacita

Kapacita disku
128 GB Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
128 GB Hotovo!

Typ

Typ pamäťovej karty
JetDrive™ Lite Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
95 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
60 MB/s Hotovo!

Vlastnosti

Odolná proti
Teplu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Transcend JetDrive Lite 360 128 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transcend JetDrive Lite 360 128GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive Lite 360 128 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive Lite 360 128 Gigabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Transcend JetDrive Lite 360 128 GB.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií