Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TREGREN T3 Kitchen Garden, čierny

Zobraziť katalóg
TREGREN T3 Kitchen Garden, čierny
Inteligentný kvetináč hranatý, na 6 sadeníc, hydroponický, vyžaduje špeciálny substrát, farba čierna, rozmery 44 cm×17.5 cm
Kód:  TREGr02 Produktové číslo:  T3BEU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TREGREN T3 Kitchen Garden, čierny Predaj skončil

TREGREN T3 Kitchen Garden, čierny

Vaša inteligentná kuchynská záhradka

Inteligentný a štýlový kvetináč TREGREN T3 Kitchen Garden umožní pestovať čerstvé bylinky alebo drobnú zeleninu priamo vo vašej kuchyni bez predchádzajúcich pestovateľských skúseností. Táto plne automatizovaná kuchynská záhradka poskytne rastlinkám perfektné podmienky a umožní až 3× rýchlejší rast. Optimálny pestovateľský program pre rôzne druhy rastlín nastavíte pomocou mobilnej aplikácie Smart Gardener.


Kľúčové vlastnosti inteligentného kvetináča TREGREN T3 – čierny

  • Kompaktný dizajn čiernej farby
  • Kapacita až pre 6 rastliniek
  • Špeciálne rastové svetlo LED
  • Samozavlažovací systém
  • Inteligentná mobilná aplikácia Smart Gardener (Android, iOS)
  • Databáza až 40 rastlín
  • Minimálna údržba

Jednoduché riešenie na pestovanie byliniek a zeleniny

V inteligentnom kvetináči TREGREN T3 možno pestovať takmer všetky druhy rastlín ako sú bylinky, hlávkový šalát, chilli, paradajky, jahody, orchidey atď. Výhodou je veľmi jednoduché zostavenie, nenáročná obsluha a zaručený úspech vďaka pokročilej technológii aktívneho rastu. TREGREN T3 predstavuje čisté a jednoduché riešenie bez použitia hliny.


Mobilná aplikácia Smart Gardener

Inteligentná mobilná aplikácia Smart Gardener (Android, iOS) sa postará o optimálne podmienky pre každý druh rastliny. K dispozícii je databáza 40 rastlín, pre ktoré je vďaka inteligentnému systému vytvorené ideálne prostredie zabezpečujúce ich správny rast a prospievanie. Aplikácia dokáže zvoliť správne nastavenie LEDkového svetla, početnosť zalievaní a optimálne doplňovanie živín.


Technológia aktívneho rastu

Pestovanie rastliniek v inteligentnom kvetináči TREGREN T3 je z veľkej časti automatizované a vyžaduje len minimálnu údržbu, ktorá zahŕňa doplňovanie vody so živinami. Vďaka vytvoreniu optimálneho prostredia pre aktívny rast je v porovnaní s bežným pestovaním rastlín v zemine dosiahnutá až 3× vyššia výťažnosť. Vďaka tomu si môžete dopriať čerstvé bylinky alebo zeleninu po celý rok.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie Hotovo!

Rozmery

Výška
44 cm Hotovo!
Šírka
17,5 cm Hotovo!

Tvar

Tvar kvetináča
Hranatý Hotovo!

Vlastnosti

Typ kvetináča
Hydroponický Hotovo!
Počet sadeníc
6 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné kvetináče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je to s doplnovanim živin? Četl jsem, ze se musí přidávat do vody. To je součástí kapslí? Nebo jaké živiny SR mají přidávat?

Dobrý den, bylo by možné poskytnout český manuál, případně návod na hard reset zařízení? Dekuji

Diskusia a poradňa k TREGREN T3 Kitchen Garden, čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TREGREN T3 Kitchen Garden, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TREGREN T3 Kitchen Garden, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TREGREN T3 Kitchen Garden, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TREGREN T3 Kitchen Garden, fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií