PET AD homeoffice

TREGREN Thajské bylinky

Zobraziť katalóg
TREGREN Thajské bylinky
Bylinky – TREGREN Thajské bylinky (kapsuly so semenami, 6 ks)
Kód:  TREGr14 Produktové číslo:  SEEDPOD90

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TREGREN Thajské bylinky Predaj skončil

TREGREN Thajské bylinky

Fínska spoločnosť Tregren ponúka prostredníctvom sadbovacích tabliet jednoduchý spôsob, ako si doma jednoducho a efektívne vypestovať vlastné bylinky. Balenie Tregren Thajské bylinky   obsahuje 6 kapsúl so substrátom a 6 druhov semienok byliniek používaných v thajskej kuchyni (mäta, koriander, pažítka čínska, bazalka citrónová, sladká bazalka thajská a bazalka Siam Queen). Vďaka tejto kombinácii byliniek v praktickom balíčku si budete môcť ľahko pripravovať chutné thajské pokrmy s čerstvými bylinkami. Kapsula so substrátom sa umiestni do vody, ktorú v priebehu niekoľkých minút nasaje a tým sa zväčší. Kapsulu potom stačí už len zasadiť a môžete sa tešiť na domáce čerstvé bylinky. Pestovanie je najrýchlejšie v inteligentnom kvetináči od Tregren – bylinky zožnete za 3 – 8 týždňov. Nevyužitá kapsula so semenami zostane použiteľná aj po mnohých rokoch, stačí ju len vložiť do vody.

Kľúčové vlastnosti TREGREN Thajské bylinky

  • Kapsuly so substrátom a semienkami na jednoduché domáce pestovanie byliniek
  • Vypestujete si 6 druhov byliniek mätu, koriander, pažítku čínsku, bazalku citrónovú, sladkú bazalku thajskú a bazalku thajskú Siam Queen
  • Jednoduchý a efektívny prístup k ekologickému pestovaniu
  • Bylinky môžete zbierať za 3 – 8 týždňov  ak ich pestujete v inteligentnom kvetináči Tregren
  • Možno zasadiť aj do zeme
  • Kapsuly sú použiteľné počas mnohých rokov, stačí ich vložiť do vody

Obsah balenia:
6× Seedpods (kapsula so substrátom)
6 druhov semienok

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TREGREN Thajské bylinky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TREGREN Thai Kräuter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TREGREN Thai Kräuter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TREGREN thai gyógynövény készlet.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií