Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Gear Sport Blue

Zobraziť katalóg
Samsung Gear Sport Blue
4,8 28 hodnotení
Smart hodinky – 1.2" 360×360 kruhový Super AMOLED Gorilla Glass3, procesor Dual Core 1.0GHz, interná pamäť 4GB, RAM 768MB, WiFi, Bluetooth 4.2, NFC, GPS/Glonass, bezdrôtové nabíjanie, batéria Li-ion 300mAh, Tizen 3.0
Kód:  SAAW0013t Produktové číslo:  SM-R600NZBAXEZ Stránky výrobcu

Samsung Gear Sport Blue

Pre aktívny štýl života

Užite si aktívnejší, zábavnejší aj zdravší život. Inteligentné hodinky Gear Sport vám v tom budú jedinečným partnerom. Podporia vás pri tréningu, vedú detailné štatistiky vašich výkonov a uľahčia vám skladanie zdravého jedálnička. Ich rozsiahle fitness funkcie navyše podčiarkuje výnimočné dizajnové vyhotovenie.




Nadčasový dizajn

Či už zvolíte stopercentnú eleganciu v podobe rafinovaného čierneho vzhľadu, alebo oslníte okolie hravou farebnosťou sýtomodrých hodiniek, dizajn hodiniek Samsung Gear Sport skvele dopĺňa ich fantastické funkcie. Sú nielen ideálnym zariadením pre podporu vášho náročného tréningu, ale vám poskytnú aj originálny spôsob na vyjadrenie vášho jedinečného štýlu.




Športujte štýlovo

Odlíšte sa od ostatných. V posilňovni aj na párty. Samsung Gear Sport si môžete vďaka širokej ponuke remienkov upraviť presne podľa svojho vkusu. Dáte prednosť nestarnúcej elegancii a klasickému koženému remienku? Vyskúšate originálny dizajn Premium Nato? Alebo vystavíte na obdiv svoj aktívny štýl s remienkom Hybrid Sport? Možností máte veľa, voľba je len na vás!

* Remienky sú predávané samostatne.




To najlepšie pre vaše zdravie

Vaše zdravie je vždy na prvom mieste. Udržujte sa teda vo forme a fit nielen pri športovaní. Vďaka Gear Sport získate možnosť jednoduchej kontroly prísunu aj výdaja kalórií. Informácie dôležité pre správny chod organizmu budete mať neustále k dispozícii na svojom zápästí. Stačí jeden pohľad na obrazovku hodiniek a okamžite uvidíte, či je potrebné prispôsobiť jedálniček alebo zvýšiť intenzitu tréningu. 





Pokojne si zaplávajte

Užívajte si rozmanité aktivity úplne bez obmedzení. Beh v daždi nie je pre športové hodinky Gear Sport žiadny problém. Úplne bez problémov zvládnu dokonca aj plávanie a potápanie. Vďaka vodoodolnému vyhotoveniu sa môžete ponoriť až do hĺbky 50 metrov bez toho, aby ste prišli o ich bohaté fitness funkcie či detailné sledovanie štatistík vášho výkonu.

* Gear Sport sú vodoodolné do hĺbky 50 metrov podľa normy ISO 22810:2010. Nie sú vhodné pre potápanie alebo vystavenie vysokému tlaku vody. Mokré hodinky alebo ruky pred používaním zariadenia dôkladne osušte. 

** Dostupnosť aplikácie Speedo On pre Gear Sport sa môže líšiť v závislosti na lokalite.


Užitočné tipy v správnom čase

Hodinky Samsung Gear Sport sú navrhnuté tak, aby vám boli spoľahlivým partnerom v akejkoľvek situácii. Inteligentne rozpoznajú vhodnú príležitosť na poskytnutie tréningového tipu. Keď práve budete sedieť v lietadle, upozornia vás, aby ste sa ponaťahovali. Ale nebudú vás vyrušovať ak sa zrovna sústredíte na šoférovanie automobilu.


Stačí jediný dotyk

Gear Sport oplývajú rozmanitou ponukou praktických funkcií, ich ovládanie však zostáva absolútne jednoduché. K tomu, aby ste odpovedali na správu, stačí otočenie lunetou. A základný prehľad s informáciami o kapacite batérie, možnosť úpravy hlasitosti a ďalšie nastavenia získate jednoduchým posunutím obrazovky nahor alebo nadol.

* Prijímanie správ vyžaduje spárovanie s telefónom cez rozhranie Bluetooth.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
144 h (6 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Silikón Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Tizen Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
144 h (6 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
72 h (3 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, vodeodolnost 5atm zarucuje aj zarucny servis v pripade poskodenia vodou pri beznom plavani v bazene?

Dobrý den, právě jsem si koupil SAMSUNG gear sport. Začal nabíjet. 1. za jak dlouho se nabíjí? 2. za jak dlouho začnou "pracovat"? Po hodině nabíjení pouze vibrují, ale nesvítí. Dekuji

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda mají hodinky bezdrátové nabíjení. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, podporují tyto hodinky volání, SMS správy, e-mail? Děkuji..

Můžu se zeptat, proč mi nejde zboží reklamovat? Jak je tam ta funkce tak je to jen zesvětlené a nejde kliknout. Jak to mám tedy reklamovat?

Mam hodinky zhruba pol roka.Od zaciatku si vsimam,ze sa nezhoduju udaje o nadmorskej vyske.Je tam zhruba 30-40 m rozdiel.Hodinky mi ukazuju vyssiu nadmorsku vysku,ako je realita.Taktiez pri plavani mam probkem s meranim bazenov.Meranie mi rozkuskuje,vobec nemeria bazeny realne.Zo zaciatku to islo,mam dojem,ze po instalovani aktualizacie sa to pokazilo.Dala som hodinky aj do tovarenskeho nastavenia,ale nepomohlo.Je to na reklamaciu?

Dobrý den, četl jsem, že hodinky podporují Spotify offline (tj. že si mohu stáhnout písničky že Spotify do hodinek a poté poslouchat pomocí bezdrátových sluchátek bez telefonu). Mám v hodinách staženou aplikaci Spotify a mám premium, nicméně funkci stáhnout zde nikde nevidím. Díky za reakci.

Když klepu na lunetu, tak divně cvaká, vypadá to, že má každou chvíli upadnout a taky s ní můžu trochu pohybovat nahoru a dolů. Je to normální, nebo mám reklamovat?

Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat jestli ještě budete prodávat tyhle hodinky? Předem díky že odpověď

Dobry den, je soucasti funkci hodinek i casovac pro intervalovy trenink? Nebo je mozne ho dodatecne stahnout?

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Gear Sport Blue
Príslušenstvo pre Samsung Gear Sport Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear Sport Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear Sport Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear Sport Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Gear Sport Blue.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií