AlzaBoxy Q1 PET

Trevi DJ 1200 BT WH

Zobraziť katalóg
Trevi DJ 1200 BT WH
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – náhlavné, bezdrôtové, skladacie, s mikrofónom, Bluetooth V2.1+EDR, LED indikácia, handsfree, Skype kompatibilné, kompatibilné so smartfónom, USB nabíjanie
Kód:  TRV003e Produktové číslo:  DJ 1200 BT WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trevi DJ 1200 BT WH

Ťažko sa dá nájsť v súčasnej dobe pohodlnejší spôsob, ako počúvať hudbu a zároveň môcť kedykoľvek rýchlo vybaviť telefonický hovor. Slúchadlá Trevi DJ 1200 BT WH v bielej variante umožňujú počúvanie hudby cez Bluetooth, čo znamená koniec utrpenia so zamotaným káblom od slúchadiel. A keď vám niekto zavolá? Nie je problém – stlačte gombík na slúchadlách a môžete vybaviť hovor handsfree. Slúchadlá tiež majú štandardný 3,5 mm stereofónny vstup pre zvukový kábel k MP3 prehrávaču, notebooku, hifi a televízoru. Samozrejmosťou je možnosť USB nabíjania. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel TREVI 1200 BT WH

  • Náhlavné a bezdrôtové skladacie slúchadlá
  • Majú kvalitný mikrofón na hovory handsfree
  • Bluetooth V2.1 + EDR
  • LED indikácia
  • Kompatibilné so Skypom aj so smartfónom
  • Atraktívny biely dizajn slúchadiel TREVI

Slúchadlá zrodené na komunikáciu

Plynulý prechod medzi módom počúvania hudby a módom hovoru je luxusom, na ktorý si rýchlo zvyknete. Slúchadlá TREVI 1200 BT WH sú zrodené pre všetkých, ktorí potrebujú komunikovať so svojimi blízkymi, ale radi tiež relaxujú pri počúvaní hudby. Slúchadlá sú kompatibilné so smartfónom a tiež s nimi môžete volať cez program Skype.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, jak je to prosím s připojením ke stolnímu počítači? Obsahuje balení nějaký USB Bluetooth adaptér jako mají třeba bezdrátové myši? Nebo je potřeba mít bt na základní desce, což mi teda není známo, že by bylo běžné? Nebo snad je potřeba dokoupit adaptér samostatně a nějak složitě párovat? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, nebude problém spárovat tyto sluchátka s notebookem který má Bluetooth a na Windows 10?

Diskusia a poradňa k Trevi DJ 1200 BT WH
Príslušenstvo pre Trevi DJ 1200 BT WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi DJ 1200 BT bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi DJ 1200 BT WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi DJ 1200 BT WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trevi DJ BT 1200 WH.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií