Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trevi Karaoke XF 1800

Zobraziť katalóg
Trevi Karaoke XF 1800
4,7 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor prenosný, 120W, 2-pásmové repro s basreflexom, Speaker 12 "+ 2 tweeter, červený LCD displej, Bluetooth, MP3 prehrávač, PLL FM, USB, AUX, 2x vstup na mikrofón / gitaru, SD slot, disco LED svetlá, dynamický mikrofón
Kód:  TRV001w8 Produktové číslo:  XF 1800 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trevi Karaoke XF 1800

Oživte nudné rodinné stretnutia alebo firemné akcie niečím novým. Spestrite si párty týmto 120 W prenosným karaoke reproduktorom od spoločnosti Trevi. Je vhodný pre časté premiestňovanie a ponúka možnosť prehrávať hudbu z USB portu, SD kariet alebo bezdrôtovo z mobilu či tabletu cez Bluetooth. S týmto reprobox rozvírite vody nudy a každá oslava sa stane nezabudnuteľným zážitkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný hudobný systém s vysokým výkonom
  • LCD displej s modrým podsvietením
  • Funkcia Karaoke poskytuje nekonečnú zábavu
  • Duálny basový reproduktor 12" + Midrange
  • FM rádio s automatickým vyhľadávaním staníc
  • Samostatne regulovateľné basy a výšky
  • Integrovaný mixážny pult a MP3 prehrávač
  • Výsuvné madlo pre ľahkú manipuláciu + kolieska
  • Bluetooth pre bezdrôtové prehrávanie hudby
  • Efektné Disco LED Light svetlo
  • Mikrofón súčasťou dodávky

Rozmanitosť pripojenia

Rozhranie Bluetooth zaistí bezdrôtové streamovanie hudby. Vďaka nemu si vaše obľúbené piesne pustíte zo smartphonu, tabletov alebo notebookov. Reprobox má v sebe tiež integrovaný MP3 prehrávač. Ďalšou možnosťou, ako sa k nemu pripojiť, je AUX konektor, USB a SD port alebo linkový port, napríklad pre gitaru. Vyťahovacia rukoväť a kolieska naviac umožnia reproduktor kedykoľvek podľa potreby premiestniť.

Kvalitná zvuková reprodukcia

Kombinácia 12" basového reproduktora a 2 výškové a jeden stredový reproduktor zaistia veľmi kvalitné ozvučenie rozmanitých priestorov. Regulátorom hlasitosti, ekvalizérom a ďalšími ovládačmi potom doladíte zvuk k dokonalosti. Pre tých, ktorí si na sólo príliš netrúfajú, je tu možnosť zaspievať si duet. To zariadia dva vstupy pre mikrofón. Spevácky výkon doplní integrované Disco LED svetlo.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
SD Hotovo!
Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Ovládanie
Displej Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
SD Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Ovládanie
Displej Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá sa rádio nastaviť aj manuálne ? Ak áno ako ďakujem

Dobrý den, uvádíte, že mikrofon je součástí dodávky. Je prosím možné ho připojit bezdrátově? nebo kabelem? Děkuji

vlastním tento reproduktor a vybije se mi po hrozně krátké době cca tak 40 minut a to nehraje na vysokou hlasitost. Jak dlouho by měl vydržet hrát nebo ho mám reklamovat? O Vánocích to bude rok co ho budu mít

UVADITE : Duální basový reproduktor 12"+ Midrange , co tim myslite ? jako, ze ten reprak ma 2 x 12" repraky ?? na obrazku je videt pouze jeden basak, ten druhej je kde, zezadu ?? dále napiste mi, trvaly vykon reproduktoru RMS vykon , nezajimaji me spickovy vykony typu "az" a kmitoctovy rozsah bedny + odpor

Lze připojit k PC?

Diskusia a poradňa k Trevi Karaoke XF 1800
Príslušenstvo pre Trevi Karaoke XF 1800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi Karaoke XF 1800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 1800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi Karaoke XF 1800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trevi Karaoke XF 1800.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií