AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Trevi XF 3800 PRO

Zobraziť katalóg
Trevi XF 3800 PRO
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor 300W, 4-pásmové repro s bassreflexom s double woofer 12" reproduktormi, double speaker 3", Bluetooth, modrý LCD displej, prehrávač MP3, AUX-IN jack 3.5mm, slot SD kariet a USB, vstup pre 2 mikrofóny, 1x dynamický mikrofón , XLR konektor, kontrola Master Volume, efekt ECHO, LED Disco svetlá multicolor, vstavaná dobíjacia batéria 12V
Kód:  TRV020q Produktové číslo:  XF 3800 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trevi XF 3800 PRO

Vaše večierky už nie sú, čo bývali? Nevadí, oživte nudné stretnutia alebo firemné akcie niečím novým. Spestrite si párty týmto 300W prenosným karaoke reproduktorom od spoločnosti Trevi. S týmto reproboxom rozvírite vody nudy a každá oslava sa stane nezabudnuteľným zážitkom. Je vhodný pre časté premiestňovanie a ponúka možnosť prehrávať hudbu z SD kariet, USB portu alebo dokonca aj bezdrôtovo z mobilu či tabletu cez modernú technológiu Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný bezdrôtový hudobný systém s vysokým výkonom
  • Funkcia Karaoke poskytuje nekonečnú zábavu
  • Prehľadný LCD displej s modrým podsvietením
  • Moderné technológie Bluetooth pre bezdrôtové prehrávanie hudby
  • Dva 12" basové reproduktory a dva 3" reproduktory
  • Integrovaný MP3 prehrávač a FM rádio
  • Madlá pre ľahký transport
  • Mikrofón je súčasťou dodávky
  • Integrované Disco LED Light svetlo
  • Napájanie 110-240 V alebo z dobíjacie 9V batérie

Kvalitná zvuková reprodukcia

Kombinácia dvoch 12" basových a dvoch 3" reproduktorov zaistí veľmi kvalitné ozvučenie rozmanitých priestorov. Regulátorom hlasitosti, ekvalizérom a ďalšími ovládačmi potom doladíte zvuk k dokonalosti. Spevácky výkon doplní integrované Disco LED svetlo.Dva vstupy pre mikrofón potom umožní zaspievať si duet, pre všetkých, ktorí si sami spievať netrúfnu. 

Moderné technológie

Rozhranie Bluetooth zaistí bezdrôtové streamovanie hudby. Vďaka nemu si vaše obľúbené piesne pustíte zo smartphonov, tabletov alebo notebookov. Reprobox má v sebe tiež integrovaný MP3 prehrávač. Ďalšou možnosťou, ako sa k nemu pripojiť, je AUX konektor, USB a SD port alebo linkový port, napríklad pre gitaru. Dve veľká madlá zaisťujú jednoduchý transport na potrebné miesto.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Ovládanie
Displej Hotovo!
Kapacita batérie
9 Ah Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!
Ovládanie
Displej Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
9 Ah Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je Váha reproduktoru?

Dobrý den, jakou má výdrž nabitý při max. výkonu?a má to kolečka na převoz?

Dobrý den, lze nějakým způsobem vyřešit, aby mi při zapnutí mikrofonů nezačal reproduktor "bzučet"? Děkuji za případné odpovědi.

dobry den, otázka : 1) trvaly vykon RMS ? 2) citlivost repro v dB ? 3) prikon max 80W, jak muze tedy byt vykon 300 W ? - odpověď prosim v kopii na email, prilozte zaroven URL tohoto produktu. jinak nebudu vedet na jaky dotaz mi odpovidate.

Chtěl bych se zeptat jestli-že má reproduktor 300w tak jestli je to 2x150w nebo jak ? A Jakou má citlivost ?

Je u teto soustavy baterie integrovaná nebo je to klasická 9V baterie z obchodu

Chtěl bych se zeptat je tento reproduktor hlasity ?? a ještě jak došáhne daleko od telefonu ? Přeju si aby mi odpověděl Expert

Diskusia a poradňa k Trevi XF 3800 PRO
Príslušenstvo pre Trevi XF 3800 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trevi XF 3800 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trevi XF 3800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trevi XF 3800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trevi XF 3800.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií