AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Trimm Demi W G. Black, veľkosť S

Zobraziť katalóg
Trimm Demi W G. Black, veľkosť S
Motorkárska bunda páperová dámska, 100 % nylon, down proof, 100 % PES pongee, water repelent
Kód:  SPT2610 Produktové číslo:  8595225493895 Stránky výrobcu
Trimm Demi W G. Black, veľkosť S Predaj skončil

Trimm Demi W G. Black, veľkosť S

Chladné jesenné dni a obdobie zimných mesiacov - to je vhodná doba na kúpu originálnej prešívanej dámske bundy Trimm Demi. Nielenže vás bezpečne izoluje od chladu, ale aj v nej budete vyzerať šik. Bunda je vyplnená perím, je teda ľahká, ale zároveň extrémne teplá a udrží vás v teple aj počas tých najväčších mrazov. Povrch je ozvláštnený nepatrným a decentným efektom lesku. Najlepšia voľba ako skombinovať praktickosť s eleganciou.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný materiál: 100 % Nylon Ultralite Ripstop, 100 % PES, perie
  • Farba: čierna

Správny pomer kvality a ceny

Spoločnosť Trimm je vyhláseným výrobcom outdoorových produktov a zakladá si na vyváženom pomere kvality a ceny svojich výrobkov. Dámska bunda Trimm Demi je vyrobená pomocou kvalitného materiálu s použitím najmodernejších technológií. V kombinácii s najnovšími módnymi trendmi sa zrodila táto výnimočná dámska zimná bunda.

Bunda pre všetky príležitosti

Táto dámska bunda je vhodná pre všetky ženy vyznávajúce aktívny životný štýl v kombinácii s elegantným výzorom. Bunda je vybavená penetráciou proti premoknutiu a teda sa hodí na všetky vaše aktivity - od prechádzok do prírody až po nosenie v mestskom prostredí. Dámska bunda s kapucňou Trimm Demi je vhodná pre všetky typy ženských postáv.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trimm Demi W G. Black, veľkosť S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trimm Demi W G.Black velikost S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trimm Demi G.Black vel. S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trimm Demi G.Black vel. S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trimm Demi W G.Black S méret.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií