PET AP+ plus nový vizuál

TRISTAR AC-5670 WiFi

Zobraziť katalóg
TRISTAR AC-5670 WiFi
Mobilná klimatizácia – s odvlhčovaním, s ventilátorom, s pojazdnými kolieskami, s chladením, s WiFi, s časovačom, s diaľkovým ovládaním, s mobilnou aplikáciou a s dotykovým displejom, energetická trieda A, chladiaci výkon 7000BTU/h, pre miestnosť do 60m³, hlučnosť 65dB(A), rozmer 87×29×35cm (V׊×H), v balení: diaľkové ovládanie
Kód:  TRIKL013 Produktové číslo:  8713016101716

TRISTAR AC-5670 WiFi

Mobilná klimatizácia TRISTAR AC-5670 je ideálnym nástrojom pre príjemný a chladný vzduch počas horúcich letných dní. Klimatizáciu možno pohodlne ovládať prostredníctvom ovládacieho panelu, diaľkového ovládača aj praktickej aplikácie pre inteligentné telefóny. Mobilná klimatizácia TRISTAR AC-5670 disponuje vysokým výkonom, takže je ideálna pre miestnosti do veľkosti 60 m3Teplotu je možné nastaviť jednoducho, v rozmedzí od 16 do 31 °C. Klimatizáciu je možné použiť aj ako odvlhčovač vzduchu či vetrák. Vďaka praktickým kolieskam je manipulácia s mobilnou klimatizáciou TRISTAR AC-5670 veľmi praktická a kompaktné rozmery zaistia jej efektívne uskladnenie.

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie TRISTAR AC-5670

  • Jednoduché ovládanie mobilnej klimatizácie TRISTAR AC-5670
  • Praktický časovač pre automatické vypnutie
  • Nastaviteľná teplota chladenia od 16 do 31 °C
  • Mobilnú klimatizáciu TRISTAR AC-5670 je možné použiť aj ako odvlhčovač vzduchu či ventilátor
  • Nádoba na vodu má kapacitu 0,5 litra a akonáhle dôjde k jej naplneniu, budete ihneď upozornení
  • Praktické kolieska pre dobrú manipuláciu
  • Pre mobilnú klimatizáciu TRISTAR AC-5670 nie je potrebné vyvŕtavať diery do steny
  • Kompaktné rozmery zaistia jednoduché uskladnenie
  • Podpora hlasových asistentov
  • V režime odvlhčovania zvládne mobilná klimatizácia odčerpať až 0,8 litra vody zo vzduchu za hodinu
  • Mobilná klimatizácia TRISTAR AC-5670 je ideálna pre miestnosti do 60 m3
  • Inteligentná alebo smartová klimatizácia s wifi cez MT alebo tablet
  • Wifi (2,4 GHz)
  • Energetická trieda A
  • Prietok vzduchu: 320 m3
  • Príkon: 785 W

Intuitívne ovládanie klimatizácie TRISTAR AC-5670

Mobilná klimatizácia TRISTAR AC-5670 vás poteší jednoduchým ovládaním. K dispozícii je rovnako praktický diaľkový ovládač, takže pre nastavenie teploty nebudete musieť vstávať z gauča. Vďaka mobilnej aplikácii HomeWizard Climate je možné navyše mobilnú klimatizáciu Tristar AC-5670 bez problému ovládať odkiaľkoľvek pomocou inteligentného telefónu. Podpora hlasových asistentov umožňuje nastavenie ideálnej teploty pomocou Siri i Google Assistant.

Mobilná klimatizácia TRISTAR AC-5670 disponuje vysokým výkonom

Vďaka vysokému výkonu je mobilná klimatizácia TRISTAR AC-5670 ideálna pre miestnosti do veľkosti 60 m3. Klimatizácia za hodinu ochladí až 320 m3 vzduchu a požadovanú teplotu možno jednoducho nastaviť v rozmedzí od 16 do 31 °C. Klimatizáciu TRISTAR AC-5670 je možné použiť na odvlhčenie vzduchu aj ako výkonný vetrák. Vďaka praktickému časovaču sa klimatizácia po určitom čase automaticky vypne, čo oceníte napríklad pri zaspávaní.

Pohodlná manipulácia s mobilnou klimatizáciou TRISTAR

Mobilná klimatizácia TRISTAR AC-5670 je vybavená praktickými kolieskami pre jednoduchú manipuláciu. Vďaka kompaktným rozmerom klimatizácia zaberá minimum miesta, takže je jej uskladnenie na zimu veľmi jednoduché. Klimatizácia TRISTAR AC-5670 je dodávaná s praktickou sadou, takže nie je potrebné vŕtať diery do steny.


Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!
Spotreba pri chladení
2,1 kWh Hotovo!
Chladiaci výkon
7 000 BTU/h Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!
Spotreba pri chladení
2,1 kWh Hotovo!

Výkon

Chladiaci výkon
7 000 BTU/h Hotovo!
Chladiaci výkon v kW
2,1 kW Hotovo!
Odvlhčovací výkon
0,8 l Hotovo!
Vychladí miestnosť (m3)
60 m3 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
S odvlhčovaním, S ventilátorom, S pojazdnými kolieskami, S chladením, S WiFi, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S mobilnou aplikáciou, S dotykovým displejom Hotovo!
Kapacita nádoby kondenzátu
0,5 l Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Výška
87 cm Hotovo!
Šírka
29 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, klimatizace nabízí funkci odvlhčovač. Je nutné mít nasezen odvod vzduchu ven z místnosti nebo jak to funguje ? nikde se mi to nepodařilo dohledat. Děkuji

Dobrý den, klimatizaci je možné připojit na wifi a ovladat vzdaleně. podle navodu je pro připojeni třeba se nejdřive připojit na wifi samotné klimatizace. ta se sice objeví v mobilnim zarizeni jako mozna wifi, ale žádá si heslo pri připojení. a to nikde nepišou ???>? nikde v manualu ani na webu sem to nenašel… takže prosim nemáte někde nejaký lepši manual na připojeni do wifi?? ten co přišel v krabici je opravdu nedostačující. děkuji

Dobrý den potřeboval bych zodpovědět několik otázek: 1) Jak dlouhá je prosím hadice na odvod teplého vzduchu? 2) Jaký je její vnější průměr (na konci)? 3) Příp jakou prodlužovací hadici by jste k této klimatizaci doporučili? 4) Kolik hodin (cca) vydrží klimatizace běžet než se jí naplní nádoba na vodu (za běžného letního počasí v čr)?

Diskusia a poradňa k TRISTAR AC-5670 WiFi
Príslušenstvo pre TRISTAR AC-5670 WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR AC-5670 Wifi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TRISTAR AC-5670 WLAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRISTAR AC-5670 WLAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRISTAR AC-5670 Wifi.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií