AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

TRISTAR BP-2634

Zobraziť katalóg
TRISTAR BP-2634
3,7 9 hodnotení
Palacinkovač – 1200W, 2v1, 2 odnímateľné formy – prvá na palacinky a druhá na 4 lievance, ohrievacia plocha 30cm, nepriľnavá teflónová doska odolná proti poškriabaniu, platničky možno umývať v umývačke riadu, drevená špachtľa a stierka v balení
Kód:  PRIPA001 Produktové číslo:  BP-2634               Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TRISTAR BP-2634

Máte radi palacinky? S palacinkovačom TRISTAR BP budú tie vaše ako od profesionálneho kuchára. Ich príprava je veľmi rýchla vďaka vysokému výkonu prístroja. Priemer plochy na pečenie je 30 cm, čo je presná veľkosť pre tú pravú palacinku. Jednotlivé časti palacinkovača TRISTRAR BP sa dajú umývať v umývačke, preto aj následné upratovanie bude veľmi jednoduché. Oceníte vstavaný termostat, pomocou ktorého budú vaše palacinky vždy správne prepečené. Nemusíte mať obavy zo spálených alebo nedopečených palaciniek. Kúpte si palacinkovač TRISTAR BP a doprajte si palacinky ako od profesionála každý deň. 

Kľúčové vlastnosti palacinkovača TRISTAR BP-2634

  • Palacinkovač TRISTAR BP s vysokým výkonom pre rýchlu prípravu palaciniek
  • Pláty pre 1 veľkú alebo 4 malé palacinky
  • Praktická stierka a špachtľa súčasťou balenia
  • Nepriľnavý povrch
  • Priestor pre kábel
  • Vhodný do umývačky riadu

Vybavenie palacinkovača TRISTAR BP

Pri palacinkovači TRISTAR si môžete vybrať, či si urobíte veľké palacinky v priemere 30 cm alebo malé palacinky cca so štvrtinovým rozmerom. Disponuje totiž 2 plátmi: na 1 veľkú alebo 4 malé palacinky. Určite oceníte nepriľnavý povrch, vďaka ktorému budú palacinky vždy perfektne vyzerať a samy sa oddeľovať od povrchu prístroja. Po naliatí cesta na panvicu máte k dispozícii stierku, pomocou ktorej kruhovým pohybom rozprestriete cesto po celom povrchu. Keď bude palacinka z jednej strany upečená, použijete priloženú špachtľu pre nadvihnutie a otočenie palacinky na druhú stranu. 

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet platní
2 Hotovo!
Priemer platne
30 cm Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Nepriľnavá plocha, Svetelná signalizácia chodu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet platní
2 Hotovo!
Priemer platne
30 cm Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Nepriľnavá plocha, Svetelná signalizácia chodu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Špachtľa, Stierka, Forma na lievance Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky palacinkovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TRISTAR BP-2634 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR BP-2634. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TRISTAR BP-2634. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRISTAR BP-2634. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRISTAR BP-2634.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií