AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

Tristar FR-6998

Zobraziť katalóg
Tristar FR-6998
5 1 hodnotení
Teplovzdušná fritéza – fritéza, teplovzdušná, multifunkčná, 1500W, objem 10l, LCD displej, 10 rôznych programov, teplovzdušné smaženie, sušenie ovocia, pečenie kuraťa, zeleniny alebo hranolčekov, vysoká rýchlosť prúdenia vzduchu, udržiavanie teploty, časovač, možnosť nastavenia teploty od 30 do 200 °C, súčasťou balenia kôš na hranolčeky/zeleninu, 2 grilovacie rošty, držiaky na rošty, zásobník na omrvinky
Kód:  PRIHF369 Produktové číslo:  FR-6998

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tristar FR-6998

Máte v obľube vyprážané jedlá, ale radi by ste si ich pripravili vo zdravšom variante? V tom prípade si neváhajte zaobstarať teplovzdušnú fritézu Tristar FR-6998. S týmto prístrojom vykúzlite vaše obľúbené pokrmy bez použitia oleja, takže nemusíte mať obavy z tučnosti pokrmu. Môžete si vybrať z 10 rôznych programov, vďaka ktorým pripravíte najrôznejšie druhy jedál. Výhodou multifunkčnej teplovzdušnej fritézy Tristar FR-6998 sú kompaktné rozmery (36×36×34 cm) a hmotnosť 8 kg, vďaka čomu sa bez problémov zmestí aj na kuchynskú linku.


Kľúčové vlastnosti teplovzdušnej fritézy Tristar FR-6998

  • Skvelé jedlo bez použitia oleja
  • Ľahko upečiete torty, koláče a chlieb
  • Pripravíte zdravú desiatu pre seba aj svoje deti
  • Môžete zvoliť rôzne teploty a programy pečenia
  • Fritéza Tristar FR-6998 disponuje ochranou proti prehriatiu a šesťdesiatminútovým časovačom
  • Teplotu je možné nastaviť v rozsahu od 30 – 200 °C
  • K dispozícii 10 rozdielnych programov
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť (36×36×34 cm a 8 kg)

Zdravé jedlo bez oleja s fritézou Tristar FR-6998 

Radi si občas pochutnáte na vyprážaných pokrmoch, ale nechcete jesť tučné jedlo, ktoré je nasiaknuté olejom? Potom je pre vás teplovzdušná fritéza Tristar FR-6998 správnou voľbou. S jej pomocou vykúzlite skvelé jedlo bez použitia oleja. Môžete si tak pripraviť vaše obľúbené pokrmy zdravšie. V tejto teplovzdušnej fritéze Tristar FR-6998 možno pripraviť tiež torty, koláče a chlieb. Okrem toho má prístroj aj dehydratačnú funkciu, vďaka ktorej ste schopní veľmi rýchlo usušiť ovocie a zeleninu, čím pripravíte zdravú desiatu pre seba aj svoje deti.

Multifunkčná fritéza Tristar

Používanie teplovzdušnej fritézy Tristar FR-6998 je veľmi jednoduché. Prostredníctvom dotykovej obrazovky môžete zvoliť rôzne teploty a programy pečenia. Ďalšou výhodou je šesťdesiatminútový časovač a ochrana proti prehriatiu. Fritéza disponuje špeciálne uspôsobenou rukoväťou, vďaka ktorej môžete z prístroja bezpečne vybrať kôš na hranolky bez obáv z popálenia.

Pečte, grilujte, vyprážajte, sušte!

Fritéza Tristar FR-6998 využíva horúci prúdiaci vzduch, ktorého teplotu možno nastaviť v rozsahu 30 – 200 °C. Vďaka tomu je možné fritézu využiť ako na vyprážanie, tak aj pečenie a grilovanie. Prístroj môžete bez problémov umiestniť na kuchynskú linku a keďže nie je potrebné použitie oleja, pripravíte jedlo jednoducho bez neporiadku, nepríjemného zápachu a hlavne zdravšie. Veľkou výhodou multifunkčnej teplovzdušnej fritézy Tristar FR-6998 je aj možnosť sušenia ovocia či zeleniny.

Široké využitie

Vďaka širokým možnostiam nastavenia pečenia môžete zvoliť ideálnu teplotu a čas pre každé jedlo. Fritéza Tristar FR-6998 disponuje 10 rozdielnymi programami, bez problémov s ňou preto pripravíte ryby, steaky, pizzu, chlieb aj kura bez použitia oleja.



Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Hĺbka
36 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
37 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
36 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
37 cm Hotovo!
Hmotnosť
8 kg Hotovo!

Typ fritovania

Typ fritovania
Horúci vzduch Hotovo!

Objem

Objem
10 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Regulácia teploty, Automatické programy Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Počet fritovacích košov
1 Hotovo!
Minimálna teplota
30 °C Hotovo!
Maximálna teplota
200 °C Hotovo!
Počet programov
10 Hotovo!
Ovládanie
Digitálne Hotovo!
Vlastnosti
Nepriľnavý povrch, Displej Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Lze k FR-6998 dokoupit otáčecí rošt na grilování? Je otáčecí mechanismus funkční, když se k němu gril nedodává? Zatím studuji návod. ??

dobrý den,ma tato friteza otačeci rošt na kuře

Diskusia a poradňa k Tristar FR-6998
Príslušenstvo pre Tristar FR-6998 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tristar FR-6998. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tristar FR-6998. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tristar FR-6998. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tristar FR-6998.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií