Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Tristar KA-5010

Zobraziť katalóg
Tristar KA-5010
4,3 3 hodnotení
Ohrievač 1200W, 2 nastavenia, primontovateľné na stenu, funkcia naklopenia
Kód:  JQ711g Produktové číslo:  KA-5010

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tristar KA-5010

Vďaka ohrievaču vzduchu Tristar KA-5010 už ďalej nebudete musieť znášať nepríjemný chlad v kúpeľni a menších miestnostiach. Výkon 1200 W zabezpečuje skrze halogénové vykurovacie telesá dostatočnú silu na vykúrenie akejkoľvek miestnosti kúpeľňového typu. Iste zaujme aj funkcia naklápania hlavice, ktorá garantuje pravidelný a rovnomerný ohrev celej miestnosti. V prípade potreby je možné prístroj pripevniť aj na stenu. O chode ohrievača informuje svetelný indikátor.

Zariadenie prešlo certifikáciou bezpečnostného stupňa IP24, vďaka ktorej je bezpečné užívať ho aj vo vlhkom prostredí. Naviac je ohrievač čiastočne odolný proti striekajúcej vode. Vďaka neutrálnemu dizajnu bez problémov zapadne do každého interiéru a stane sa tak nevyhnutným a užitočným doplnkom vašej kúpeľne.

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača
Halogénový Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!
Vykurovací výkon
1 200 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
2 Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Halogénový Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 200 W Hotovo!
Vykurovací výkon
1 200 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
2 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Poznámka:
» Všetky infražiariče
» Všetky elektrické ohrievače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, ohrievač sa pripevnuje priamo k elektroskrinke alebo je možnosť zapnút šnurou do zásuvky , ak ano tak je šnúra súčasťou balenia alebo treba dokupiť dakujem

Diskusia a poradňa k Tristar KA-5010
Príslušenstvo pre Tristar KA-5010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR KA-5010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tristar KA-5010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tristar KA-5010. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tristar KA-5010.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií