Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TRISTAR MB-2020

Zobraziť katalóg
TRISTAR MB-2020
Čistič štetcov – kozmetických štetcov, odstredivá technológia, vysokorýchlostná rotácia, čistenie, sušenie, čistý štetec do 2 minút, prevencia podráždenia pleti, sada 8ks nadstavcov s priemerom: 30, 24, 18, 15, 10, 7, 5, 3mm, svetelný ukazovateľ prevádzky, bezdrôtový, na 2× AAA batérie, batérie nie sú súčasťou balenia
Kód:  TRICI582 Produktové číslo:  MB-2020

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TRISTAR MB-2020

Nechcete už tráviť toľko času čistením štetcov od make-upu? Kúpte si čistič kozmetických štetcov TRISTAR MB-2020. Prístroj štetce vyčistí, vysuší a počas 2 minút ich pripraví opäť na používanie. Štetec vložíte do gumového držiaka prístroja TRISTAR, po dobu 30 sekúnd ho budete otáčať vo vode a ďalších 30 sekúnd ho necháte rotovať. Teraz je váš štetec čistý, suchý a pripravený znovu na používanie.

Kľúčové vlastnosti elektrického čističa štetcov TRISTAR MB-2020

  • Čistič štetcov TRISTAR MB-2020 pripraví vašu kefku za 2 minúty na opätovné použitie
  • Balenie obsahuje celkom 8 gumových nadstavcov pre rôzne veľkosti kefiek
  • Prístroj TRISTAR je bezdrôtový
  • Čistí pomocou odstredivého otáčania vysokorýchlostnou rotáciou v rozmedzí 360°
  • Na zapnutý prístroj vás upozorní svetelný indikátor
  • Čistič funguje na 2× AAA batérie (nie sú súčasťou balenia)

Vybavenie elektrického čističa štetcov TRISTAR MB-2020

V balení nájdete celkom 8 gumových držiakov na štetce. Prístroj sa tak prispôsobí všetkým vašim štetcom akýchkoľvek veľkostí. Gumové držiaky majú priemery 30, 24, 18, 15, 10, 7, 5 a 3 mm. Prístroj TRISTAR je bezdrôtový, čistenie prebieha otáčaním o 360° pre optimálne čistenie vašich štetcov. Technológia odstredivého otáčania spolu s vysokorýchlostnou rotáciou vyčistí a vysuší štetce v priebehu 2 minút. Svetelný indikátor vás vždy upozorní, či je prístroj v prevádzke. Čistič štetcov funguje na 2× AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TRISTAR MB-2020 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR MB-2020. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRISTAR MB-2020.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií