Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tristar OV-1446

Zobraziť katalóg
Tristar OV-1446
5 2 hodnotení
Mini rúra - 2000W, objem 38l, 5 teplotných nastavení, funkcia konvekcie, rozmrazovanie, grilovacia mriežka, časovač na 60min., vnútorné osvetlenie, dvojité sklenené dvierka
Kód:  TRIMT001 Produktové číslo:  OV-1446c Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tristar OV-1446

Zápasíte s miestom v kuchyni a nechcete sa vzdať možnosti pečenia? Nevzdávajte to, s mini rúrou od výrobcu Tristar budete mať k dispozícii všetky výhody klasickej rúry a pritom ju môžete mať postavenú na stole. Bravúrne zvládne nielen piecť, ale aj grilovať a rozmrazovať. Tešiť sa môžete aj na funkciu konvekcie, ktorá cirkulujúcim horúcim vzduchom zaistí ešte zdravšiu prípravu jedla. Svojimi kompaktnými rozmermi a objemom 38 litrov vám poskytne priestor na prípravu jedla a pritom nezaberie viac miesta, než je nutné. Vyberte vhodný program, jeden z piatich stupňov nastavenia teploty a vykúzlite si pečené delikatesy aj v priestorovo malých kuchyniach. 

Kľúčové vlastnosti

  • Stolná elektrická rúra s funkciou konvekcie
  • Úsporné rozmery a objem 38 l
  • Vnútorné osvetlenie pre maximálny prehľad
  • Rozmrazuje, pečie aj griluje
  • Praktická úchytka na grilovaciu mriežku
  • Časovač na 60 minút
  • Moderný vzhľad v čiernom prevedení

Varte chytro a zdravo

Nenechajte sa obmedzovať priestorom alebo možnosťami kuchyne. Pripravte si zapečené chuťovky, pečené či grilované mäso, zeleninu, ryby, alebo oslňte perfektným múčnikom. S tým všetkým si rúra hravo poradí. Jednoducho pripravte pokrm, nastavte teplotu i program ohrevu a využite funkciu časovača. Vďaka nemu sa nemusíte o nič ďalšie starať a môžete sa venovať inej práci v kuchyni alebo si oddýchnuť a v pokoji vyčkať na dokončenie pečenia.

Funkciou konvekcie sa horúci vzduch vďaka vetráku dostáva rovnomerne do všetkých častí rúry, pečenie sa tak stáva oveľa efektívnejšie a vy ušetríte čas aj energiu. Jedlo si vďaka tejto príprave navyše zachováva svoju čerstvosť. Vyskúšajte sami, aké výhody vám tento spôsob prípravy jedla prinesie. 

Doplňujúce informácie

Príslušenstvo:

  • Grilovacia mriežka
  • Plech na pečenie
  • Rukoväť pre vybratie mriežky alebo plechu

Vnútorný priestor rúry:
42 × 23 × 35 cm

Hmotnosť:
9,3 kg

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Výška
31,5 cm Hotovo!
Šírka
56 cm Hotovo!
Hĺbka
42,3 cm Hotovo!
Typ
Teplovzdušná Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
31,5 cm Hotovo!
Šírka
56 cm Hotovo!
Hĺbka
42,3 cm Hotovo!

Typ

Typ
Teplovzdušná Hotovo!

Vlastnosti

Objem
38 l Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Termostat, Časovač Hotovo!
Programy rúry
Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, tyto rozměry odpovídají připsanému odhadu stran? Vnitřní prostor trouby: 42 × 23 × 35 cm šířka x výška x hloubka Moc děkuji

Dobrý den, jde trouba zapnout a vypnout nezávisle na časovači?

Diskusia a poradňa k Tristar OV-1446
Príslušenstvo pre Tristar OV-1446 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR OV-1446. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tristar OV-1446. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tristar OV-1446. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tristar OV-1446.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií