TRISTAR SA-1122 Donut maker

Zobraziť katalóg
TRISTAR SA-1122 Donut maker
- guľatý, 4 donuty
Kód:  JQ711f2 Produktové číslo:  8713016011220

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TRISTAR SA-1122 Donut maker Predaj skončil

TRISTAR SA-1122 Donut maker

Objavte s týmto kuchynským zariadením jednoduchosť a krásu výroby lahodných a nadýchaných muffinov či cup-cakes. Pečenia nikdy nebola taká zábava a je úplne jedno, či ste v kuchyni nováčikovia alebo ostrieľaní cukrári. Vďaka tomuto prístroju budete schopní upiecť až 4 dokonalé muffiny naraz. Následná manipulácia s výrobkami je rovnako jednoduchá ako ich príprava, to všetko vďaka 40 pečenie papierikom, Ktoré sú súčasťou balenia. Máte tak istotu, že formy nebudú zašpinené zapečenými kúsky.

O chodu pekárničku vás bude informovať na to určený svetelný indikátor umiestnený na hornej strane prístroja. Samovoľnému a nechcenému otvoreniu veka zabráni špeciálna bezpečnostná poistka. Podstavce sú opatrené protišmykovým materiálom pre bezpečnú manipuláciu. Prístroj za vás sám šetrí energiu - Pri dosiahnutí teploty pečenia dôjde k automatickému vypnutiu procesu.

Poznámka:
» Všetky donutovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TRISTAR SA-1122 Donut maker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR SA-1122 Donut maker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tristar SA-1122 Donutmaker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tristar SA-1122 Donutmaker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRISTAR SA-1122 Donut maker.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií