TrueCam A3L

Zobraziť katalóg
TrueCam A3L
5 2 hodnotení
Kamera do auta rozlíšenie 1920 x 1080p interpolovane, 5 Mpx fotografie, 2,7" LCD displej, CZ menu, uhol záberu 140°, G-senzor, detekcia pohybu, funkcia časovej slučky, dva druhy držiakov pre sklo, zamykanie záznamu, USB, HDMI, vstavaná batéria 400 mAh, CZ menu
Kód:  CH551x Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TrueCam A3L

Cenovo dostupná kamera do automobilu zachytí vašu jazdu aj neočakávané situácie, ktoré sa môžu počas jazdy vyskytnúť. Poistite sa pred prípadnými komplikáciami, ktoré môžu stretnúť každého vodiča. V prípade nehody budete mať nespochybniteľný dôkaz o priebehu celej udalosti. Vďaka prehľadnému a intuitívnemu menu v českom jazyku si s kamerou bez problémov poradia používatelia všetkých generácií bez ohľadu na technické znalosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupná kamera do automobilu
  • Zachytí jazdu vo Full HD rozlíšení (interpolované)
  • České menu, prehľadný displej a jednoduché ovládanie
  • G-Senzor uzamkne video po náraze
  • Začne nahrávať pri detekcii pohybu
  • Funkcia časovej slučky (nepretržité nahrávanie)

Samostatná

Autokamera využíva miesto na karte cyklickým nakrúcaním, takže vám nemôže dôjsť miesto na pamäťovej karte. Akonáhle sa zaplní karta, začne sa premazávať najstarší nahraný záznam. Nahráva tak stále a nikdy neprídete o tie najaktuálnejšie zábery. Nakrútené video môžete v prípade potreby zamknúť proti prepísaniu, aby sa nemohlo stať, že sa záznam stratí či prepíše časovou slučkou. V prípade, že do vášho vozidla niekto narazí, G-Senzor zaznamená náraz a automaticky uzamkne aktuálny záber.

Chráni aj mimo vozovky

Kamera začne automaticky nahrávať, keď zaregistruje pohyb. Vďaka tomu zachytí kohokoľvek, kto by chcel zaparkované auto poškodiť, alebo by v jeho okolí vykonával čokoľvek nebezpečné V prípade takejto situácie máte v ruke jasný dôkaz, či už ide o zachytenie podoby páchateľa alebo o zdokumentovanie ŠPZ páchateľa. Ukážkové videá si môžete pozrieť tu: Záznamy kamery TrueCam A3.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak dlouhá je výdrž kamery bez napájení?

TrueCam A3L Chci koupit tuto kameru ale nevím jestli muže být napájená i 12V

Chci koupit kameru https://www.alza.cz/truecam-a3l-d3866597.htm nahrává zvuk? baterie je li-ion? Děkuji Hovorka

Diskusia a poradňa k TrueCam A3L
Príslušenstvo pre TrueCam A3L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam A3L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam A3L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam A3L.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií