Vyhraj lístky na EURO 2024

TrueCam A7s GPS (s hlásením radarov)

Zobraziť katalóg
TrueCam A7s GPS (s hlásením radarov)
3,2 16 hodnotení
Kamera do auta – so senzorom CMOS 1/3,1", uhol záberu 130°, 2,7" displej, detekcia tvárí, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, ochrana súborov a g-senzor, max. rozlíšenie videa 2560×1080, max. snímková frekvencia 30 sn./s, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD a micro SDHC do veľkosti 64 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a MP4, výstup HDMI, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie GPS, používateľská príručka, USB kábel, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača, kapacita batérie 400 mAh
Kód:  CH750z Produktové číslo:  TRCA7S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TrueCam A7s GPS (s hlásením radarov)

TrueCam A7s GPS – Oceňovaný model vo vylepšenej verzii

Špičkové Full HD+ s novým čipom

Niekoľkonásobný víťaz produktu roka a desaťtisíce predaných kusov. Skutočná legenda medzi autokamerami je teraz ešte lepšia. TrueCam A7s je overenou zárukou, že kedykoľvek sa na ceste niečo stane, budete mať dôkaz pre neskoršie spory. Prvotriedne video vo Full HD+ rozlíšení zaznamená všetky dôležité objekty ako ŠPZ, dopravné značky i tváre ostatných osôb. Teraz kameru TrueCam A7s GPS, používanú nemeckou diaľničnou políciou, výrobca vylepšil o výkonnejší chipset, ktorý natáča doposiaľ najpreukaznejšie videá – cez deň aj v noci.

TrueCam A7s GPS vás zbaví pokút z pevných radarov

So zabudovanou GPS a databázou úsekových meraní viete presne, kde je dobré ubrať plyn kamera TrueCam A7s GPS vám dá včas hlasom vedieť o viac ako 40 tisíc radaroch v 36 krajinách. Aktualizácie poskytujeme zadarmo. Dáta z GPS sa ale hodia neustále prejdenú trasu si môžete neskôr prejsť v PC aplikácii a rýchlosť zobraziť rovno vo videu. Tým sa vyhnete špekuláciám, či ste nejazdili príliš rýchlo.

Inteligentný držiak šetrí čas

S TrueCam A7s raz upevníte držiak a potom už len nacvakávate kameru. Žiadne rozmotávanie káblov ani každodenné ladenie uhla vás nečaká. Inteligentný držiak má napájanie v sebe, takže akonáhle ho pri prvej inštalácii nastavíte, už sa nestaráte vďaka tomu sa môžete ihneď rozbehnúť. Uchytenie je spoľahlivé ako na čelnom skle, tak na palubnej doske.

Dlhá životnosť vďaka superkondenzátoru

Vďaka superkondenzátoru a batérii v sebe TrueCam A7s kombinuje výhody oboch riešení. Superkondenzátor je v autokamerách skvelý, pretože mu nevadia extrémne rozdiely teplôt a v najlepšej kondícii vydrží mnoho rokov. Musí byť ale neustále pripojený do napájania. Naopak, baterka v čase síce slabne, ale zaistí, že môžete kameru TrueCam A7s GPS vziať a natočiť s ňou video aj mimo auta.

TrueCam A7s GPS ponúkne prémiové asistenčné systémy

TrueCam A7s vám pomôže bezpečne dôjsť do cieľa. Má v sebe asistenčný systém LDWS, teda Lane Departure Warning System, ktorý vás zvukovo upozorní, kedykoľvek začnete neplánovane vybočovať z jazdného pruhu. To sa stáva najmä pri mikrospánku alebo nepozornosti.

Kamera do auta TrueCam A7s GPS

TrueCam A7s má tachometer

Kamera TrueCam A7s vie na displeji zobrazovať aktuálnu rýchlosť ako šetrič obrazovky. Nemusíte tak pozerať dole na budíky.

Kamera do auta TrueCam A7s GPS

Rýchlosť a poloha vo videu

Priamo vo videu si môžete zobrazovať informácie o rýchlosti a polohe. To sa hodí pri dohadovaní, či ste išli podľa predpisov.

Kamera do auta TrueCam A7s GPS

Jednoduché otočenie o 180°

Chcete mať kameru TrueCam A7s pripevnenú radšej k palubnej doske? V nastavení sa dá video aj displej ľahko vertikálne preklopiť, takže sa vám prispôsobia.


Kamera do auta TrueCam A7s GPS

TrueCam A7s má LED prísvit

Zabudovanú LED oceníte, kedykoľvek v šere či tme potrebujete zdokumentovať nehodu. Kameru TrueCam A7s ľahko vycvaknete a môžete si posvietiť.

Kamera do auta TrueCam A7s GPS

Zobrazenie mena vodiča

Ideálny doplnok pre autá, kde sa za volantom strieda viac osôb. Stačí vybrať, kto práve šoféruje a jeho meno sa napevno zobrazí priamo vo videu zhotovenom kamerou TrueCam A7s.

Kamera do auta TrueCam A7s GPS

Doplnkové filtre

Dokúpte do kamery TrueCam A7s optické filtre a vylepšite zhotovované video. CPL filter zbaví video nechcených odleskov a vďaka UV filtru bude obraz živší a vierohodnejší.

Ďalšie benefity kamery do auta TrueCam A7s GPS

  • Detekcia pohybu – keď kamera rozozná nejaký pohyb, začne samočinne nahrávať.
  • G-Senzor — pri rozpoznaní nárazu kamera TrueCam A7s GPS automaticky zamkne danú pasáž proti premazaniu.
  • Záznam do slučky — pri dosiahnutí plnej kapacity sa bude záznam ukladať do slučky, teda dôjde k postupnému premazaniu najstarších záznamov.
  • Ochrana záznamu — ak nechcete, aby sa vám dôležitý záber premazal, môžete ho manuálne zamknúť.
  • České menu jednoduché a intuitívne ovládanie.
  • Automatický štart — hneď ako TrueCam A7s GPS zaznamená prísun energie, automaticky sa aktivuje.

Obsah balenia kamery do auta TrueCam A7s GPS

  • 1) Autokamera TrueCam A7s GPS
  • 2) GPS modul
  • 3) Držiak s 3M nálepkou
  • 4) Prísavný držiak
  • 5) Nadstavec DVR
  • 6) Adaptér s dvoma USB výstupmi
  • 7) Napájací mini USB kábel s dĺžkou 3 m
  • 8) 3M držiak na uchytenie kábla (5×)
  • 9) Náhradná 3M nálepka
  • 10) Ochranný obal
  • 11) Dátový USB kábel

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!
Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!
Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!
Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!
Počet objektívov
1 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,3 cm Hotovo!
Výška
5,1 cm Hotovo!
Hĺbka
4 cm Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
2560×1080 Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Kapacita batérie
400 mAh Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Potřebuji poradit jak mám stáhnout nahraná videa z kamery do počítače nebo mobilu.

Dobrý den, při nastavení nahrávání do smyčky např. 5min nahrává kamera pouze par sekund poté se nahrávání vypne a po chvíli opět nahrává, ale zas jen chvíli. Muže být chyba SDkarty?

Nemohu ani podle uživatelské příručky nastavit činnost kamery ve smyčce. Záznam pohybu je vypnut. Mohu požádat o návod step by step jak toto nastavit. Podotýkám, že dle příručky se mi to nedaří. Děkuji

Dobrý den zakoupil jsem kamerku a první nabíjení trvalo cca 38hod.Už to mě docela zarazilo. Po nabití jsem kamerku pustil na baterii jak dlouho vydrží a bylo to cca 50minut.Zdá se mi to docela málo.

Diskusia a poradňa k TrueCam A7s GPS (s hlásením radarov)
Príslušenstvo pre TrueCam A7s GPS (s hlásením radarov) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam A7s GPS (s hlášením radarů). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam A7s GPS (mit Radarwarnung). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam A7s GPS (mit Radarwarnung). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueCam A7s GPS (sebességmérő radar figyelmeztetéssel).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií