Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TrueCam M5 WiFi

Zobraziť katalóg
TrueCam M5 WiFi
3,3 16 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie Full HD (1920×1080), 2" dotykový displej, uhol záberu 150°, so záznamom zvuku, magnetický držiak, nahrávanie v slučke, microSD, detekcia radarov
Kód:  CH551b1 Produktové číslo:  TRCM5W Stránky výrobcu

TrueCam M5 WiFi


Okamžite pripravená na cestu

Palubná kamera TrueCam M5 WiFi je z našich modelov najpraktickejšia. Kamera oplýva zdokonaleným magnetickým prichytením, špičkovou optikou Sony, celou paletou užitočných funkcií a kvalitným záznamom v rozlíšení Full HD. Nezáleží na tom, či vyrážate na prázdninovú cestu alebo idete v rannej zápche – autokamera vám bude vždy pomáhať ako spoľahlivý pomocník pri vytváraní dôkazov pre políciu i poisťovňu.

Najpohotovejšia palubná kamera TrueCam M5 WiFi na trhu

Palubná kamera TrueCam M5 WiFi je pripravená k prevádzke za niekoľko sekúnd vďaka bezpečnému a spoľahlivému magnetickému prichyteniu s inovovanou zarážkou. Magnetom je vybavený aj objektív kvôli ľahšiemu nasadeniu polarizačného filtra, ktorý patrí k voliteľnému príslušenstvu. Uvedenie kamery do prevádzky a opätovné odpojenie vám teda zaberie len naozaj minimum času.

Rozlíšenie Full HD zaznamená každý detail

Kamera zaznamenáva vo vysokom rozlíšení všetko dianie pred vozidlom v uhle 150°, ktorý je optimálny na neskreslený obraz s dobre rozoznateľnými dôležitými detailmi ako ŠPZ. Snímková frekvencia 30 fps umožňuje zachytiť aj rýchly pohyb a citlivý optický snímač s rozlíšením 1080p zaisťuje vysokú obrazovú kvalitu.

Bezdrôtové prepojenie s telefónom na pohodlné ovládanie

Kamera je vybavená WiFi technológiou, vďaka ktorej môžete jednoducho prenášať nahrávky a upravovať nastavenia pomocou aplikácie pre inteligentné telefóny.

Ostrý obraz aj pri zlých svetelných podmienkach

Nová konštrukcia objektívu a snímač Sony Starvis prispôsobený na natáčanie v zlých svetelných podmienkach poskytujú nočný záznam, ktorý medzi autokamerami nemá konkurenciu. Kamera sa počas jazdy priebežne adaptuje na aktuálne svetelné podmienky. Vďaka tomu sú zábery preukázateľné aj pri veľmi slabom osvetlení. Striedanie svetla a tieňa, napr. na krajoch tunela, pomáha vyrovnať funkcia WDR.

Autokamera TrueCam M5 WiFi nebráni vo výhľade

Autokamera TrueCam M5 WiFi je malá a kompaktná, aby vodičovi neprekážala vo výhľade. Na jej 2" displeji, ktorý je výborne čitateľný aj pod veľkým pozorovacím uhlom, si môžete ľahko prehrať záznam a meniť nastavenia. Matná čierna farba tela kamery navyše nepriťahuje zbytočnú pozornosť prípadných zlodejov.

Všetko, čo má mať správna autokamera

Nová kamera od TrueCam disponuje širokou paletou funkcií, ktoré vám uľahčia život a ochránia vás pred nepríjemnosťami. Napríklad automatický štart zaistí, že nikdy nezabudnete kameru zapnúť. Záznam sa ukladá v slučke a najstaršie zábery premazávajú, takže na pamäťovej karte vždy bude miesto. G-senzor ochráni záznam pri prudkom manévri alebo náraze. A slovenské používateľské prostredie obsluhu kamery maximálne uľahčuje.

Strážca vášho zaparkovaného vozidla

Ten, kto vám odrel blatník na parkovisku, už nezostane anonymný. Palubná kamera TrueCam dokáže ustrážiť aj zaparkované auto. Nechajte ju zapojenú do napájania a jej senzor automaticky spustí nahrávanie, kedykoľvek zaznamená pohyb.

Výrazne dlhšia životnosť

TrueCam M5 WiFi je vybavená superkondenzátorom miesto obvyklej dobíjacej batérie. Kamera tak lepšie zvláda zmeny teplôt, disponuje vyššou spoľahlivosťou, bezpečnosťou, a predovšetkým podstatne dlhšou životnosťou. Kondenzátor musí byť stále pripojený k zdroju, ale to je pri palubnej kamere samozrejmosťou.

Rozšírte schopnosti kamery o detekciu radarov (doplnkovo)

Kameru TrueCam M5 WiFi možno doplniť o prídavný modul GPS s detekciou rýchlostných radarov. Databáza obsahuje údaje o umiestnení viac ako 33 tisíc trvalo inštalovaných radarov v 36 krajinách sveta. V obraze môžete nechať zaznamenávať aktuálnu rýchlosť ako dôkaz, že ste neprekročili povolenú rýchlosť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Hlavný

Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Typ a funkcie

Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Typ
Do auta Hotovo!
Funkcie
Nahrávanie v slučke Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
64 g Hotovo!
Šírka
6,9 cm Hotovo!
Výška
3,4 cm Hotovo!
Hĺbka
4,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
150 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy bude dostupné příslušenství k teto kameře ( GPS a CPL filtr)?

Dobrý den, jak nastavit český jazyk v menu?

Dobrý den, kamera by měla podporovat až 64gb, zakoupili jsme kartu sdxc 64 gb Samsung, karta je vložena v kameře, ale při každém zapnutí kamery vyskočí modrá hláška: vložte sd kartu, ale zároveň na displeji je ikonka karty, že je karta vložena. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň ,na TRUECAM M5 mi nejde zapnúť WIFI. Keď som v menu a som na ikone WIFI dam ju zapnuť a kamera mi zamrzne. Viete mi poradiť? Všetko mam aktualizovane v kamere.

Dobrý den, nepodařilo se mi vytvořit wifi připojení mezi kamerou a aplikací v iPhone. Máte někdo návod jak na to? Buď dělám něco špatně nebo to nefunguje. Prosím o radu. Děkuji.

Umí i dělat časosběrné snímky nebo čistě video?

Dobry den, vlozil jsem do kamery 64GB kartu od Vas (Kingston) a hlasi to, ze mam vlozit SD kartu ? karta normalne v ostatnich zarizenich funguje. co mam delat ?

Dobrý den, kamera se honosí ukončením anonymních ťukanců na parkovišti, kdy se zapíná na základě otřesů. Kamera tak musí být stále připojena ke zdroji (např. přes noc, kdy může odhalit tyto ťukance). Za jak dlouho vybije autobaterii? Tedy jaký je odběr kamery v tomto režimu? Děkuji

Dobrý den,mám dotaz Předchozí kameru truecam a3 jsem měl připojenou přes adaptér do spínané pojistky klíčem od spínací skříňky,to znamená že po otočení klíčem se kamera spustila a po vypnutí následně do cca.30 sekund vypnula.Mohu tento způsob zapojení použít i u tohoto modelu?Nehrozí nějaké poškození kamery?

Dobrý den. Chtěl bych vědět, jak dlouhý je kabel od kamery. A jaký má typ zapojení (do zapalování, USB nebo jiné). Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k TrueCam M5 WiFi
Príslušenstvo pre TrueCam M5 WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam M5 WiFi (s detekcí radarů).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií