AP+ nový vizuál Aplikace

TrueLife Care Q8

Zobraziť katalóg
TrueLife Care Q8
Digitálny teplomer – bezkontaktný infračervený teplomer, výsledok merania do 0.5 sekundy, vysoká presnosť s odchýlkou maximálne + - 0.1°C, upozornenie na zvýšenú teplotu, farebný LCD displej, výdrž až 40000 meraní na sadu batérií, meria aj teplotu jedla, nápojov a povrchov
Kód:  TRLDT426 Produktové číslo:  CAREQ8 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TrueLife Care Q8

Teplomer TrueLife Care Q8 je ideálny pomocník pri meraní nielen telesnej teploty. Teplomer stačí priblížiť k predmetu a do jednej sekundy získate výsledok merania. Odchýlka je iba ± 0,1 °C. Ak sa teda cítite chorí či na vaše dieťa niečo lezie, určite oceníte rýchlosť a presnosť teplomera.


Kľúčové vlastnosti digitálneho teplomera TrueLife Care Q8

  • Dosahuje presné výsledky na desatiny stupňa s maximálnou odchýlkou ± 0,1 °C.
  • Podsvietený LCD displej
  • Výsledok merania do pol sekundy
  • Až 40 000 meraní na jednu batériu
  • Využíva technológiu infračerveného žiarenia
  • Pamäť na 50 meraní
  • Teplomer TrueLife Care Q8 vás upozornení na zvýšenú teplotu
  • Jednoduché ovládanie
  • Teplomer TrueLife Care Q8 je určený na každodenné použitie
  • Využiť ho môžete nielen na meranie telesnej teploty
  • Meria tiež teploty povrchov, jedla a tekutín
  • Teplomer je už nastavený od výrobcu

Jednoduché a rýchle meranie teploty aj pri spánku

Teplomer TrueLife Care Q8 využíva technológiu infračerveného žiarenia a dosahuje tak v priebehu okamihu veľmi presné výsledky. Výsledok merania sa vám zobrazí na podsvietenom LCD displeji už za pol sekundy. Máte tak hneď jasnú predstavu o vašej telesnej teplote. V prípade, že budete mať vysokú teplotu, na displeji sa zobrazí inou farbou.


Všestranné využitie teplomera TrueLife Care Q8

Teplomer TrueLife Care Q8 je určený na každodenné použitie. Využiť ho môžete nielen na meranie telesnej teploty, ale aj na meranie teploty jedla, nápojov či povrchov. Za okamih vám zobrazí povrchovú teplotu prakticky akéhokoľvek predmetu v domácnosti, ako napríklad fľaše s mliekom, vody pripravenej na kúpanie dieťaťa, jedla alebo tiež teploty v miestnosti. Stačí ho priblížiť na vzdialenosť 5 až 15 centimetrov a stlačiť tlačidlo.


Jednoduché ovládanie a dlhá výdrž batérie

Teplomer TrueLife Care Q8 je už kalibrovaný od výrobcu, takže ho nemusíte sami nastavovať. Presné výsledky dosahuje s odchýlkou 0,1 °C. Pri použití vám stačí len stlačiť jediné tlačidlo. Ovládanie tak zvládne naozaj každý. Vďaka modernej technológii infračerveného lúča vám vydrží sada batérií v teplomere až 40 tisíc meraní.

Výsledok merania do pol sekundy

Veľkou výhodou bezkontaktného merania je jeho rýchlosť. Výsledok merania získate do 0,5 sekundy od stlačenia tlačidla TrueLife Care Q8.

Neuveriteľne presný teplomer TrueLife Care Q8

Teplomer TrueLife Care Q8 dosahuje presné výsledky na desatiny stupňa s maximálnou odchýlkou ± 0,1 °C.

Všestranné využitie teplomera

S teplomerom TrueLife Care Q8 možno merať v dvoch režimoch. Prvý režim je meranie telesnej teploty. Druhým režimom je potom meranie teploty povrchov, jedla a tekutín. Stačí jednoducho teplomer priblížiť na predmet alebo telo do vzdialenosti 5 – 15 cm a stlačiť tlačidlo.

Upozornenie na zvýšenú teplotu či horúčku

Súčasťou nastavenia teplomera je tiež funkcia upozornenia na zvýšenú teplotu. V prípadoch, keď je nameraná teplota vyššia ako hodnota zvýšenej teploty, vás teplomer TrueLife Care Q8 na túto skutočnosť upozorní zvukovým a farebným signálom.

Na meranie stlačte jedno tlačidlo

Vďaka ergonomickému tvaru teplomer TrueLife Care Q8 skvele padne do ruky. Meranie možno tak vykonať jednoduchým stlačením jedného tlačidla.

Podsvietený LCD displej

Nemusíte rozsvecovať ani vychádzať z miestnosti. Výsledok merania si môžete prečítať aj v tme stlačením tlačidla, ktoré podsvieti displej teplomera TrueLife Care Q8. Vaše dieťa pri tom môže spokojne spať.

Až 40 000 meraní na jednu batériu

Automatické vypínanie teplomera TrueLife Care Q8 a úspornosť technológie merania zaručuje veľmi dlhú životnosť batérie. Na jednu batériu je tak možné vykonať až 40 000 meraní.

Pamäť na 50 meraní

Záznamy o vývoji teploty urobí teplomer TrueLife Care Q8 za vás. V pamäti teplomera sa automaticky ukladajú výsledky posledných 50 meraní.

Jednoduché použitie teplomera TrueLife Care Q8

Ovládanie teplomera TrueLife Care Q8 je jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Nič nemusíte zložito nastavovať. Teplomer je už nastavený, a tak ho môžete hneď po vybalení začať používať. Navyše vám odpadajú starosti ohľadom umývania. Teplomer je totiž bezkontaktný.

Parametre a špecifikácia

Typ
Bezkontaktný – infračervený Hotovo!
Spôsob použitia
Na čelo, Na spánok Hotovo!
Rýchlosť merania
0,5 s Hotovo!
Minimálna teplota
32 °C Hotovo!
Maximálna teplota
42,5 °C Hotovo!

Typ

Typ
Bezkontaktný – infračervený Hotovo!
Spôsob použitia
Na čelo, Na spánok Hotovo!

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania
0,5 s Hotovo!

Rozsah merania

Minimálna teplota
32 °C Hotovo!
Maximálna teplota
42,5 °C Hotovo!

Typ napájania

Typ napájania
AA Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, od polky februára "sa tešíte" na teplomer TrueLife Care Q8. Kedy bude k dispozícií? Ďakujem.

Tento model Q8 je dlhodobo nedostupný. A čo som pozeral u iných predajcov, tak viacerí majú momentálne uvedené, že tento teplomer "sa už nevyrába". Viete informáciu preveriť u výrobcu/dovozcu a potom sem zverejniť ??? Aby ľudia zbytočne nečakali na tento model (ak je pravda že sa už nevyrába) a radšej si zakúpili iný model... Vďaka.

Dobrý den, bude tento teploměr v blízké době naskladněn? Objednací kód: TRLDT426

Dobrý den, prosím o informaci, kdy bude teploměr skladem. Děkuji

Dobrý den, při jaké teplotě okolí lze spolehlivě měřit. Je dán provozní rozsah teplot pro měření výrobcem? Děkuji

Dobrý deň, cca kedy bude na ALZE dostupný tento bezdotykový teplomer TrueLife Care Q8 ?? Vďaka.

Diskusia a poradňa k TrueLife Care Q8
Príslušenstvo pre TrueLife Care Q8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueLife Care Q8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueLife Care Q8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueLife Care Q8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueLife Care Q8.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií