Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen AP+ plus nový vizuál

Trust Asto 2.1 Soundbar Speaker Set for PC and laptop

Zobraziť katalóg
Trust Asto 2.1 Soundbar Speaker Set for PC and laptop
SoundBar – 2.1 pre PC a TV, výkon 40W (20W RMS), frekvenčný rozsah 300Hz–20KHz, zvuková stereo lišta a drevený subwoofer, podsvietené tlačidlo hlasitosti, ovládanie basov na subwooferi, inteligentná správa napájania
Kód:  JS267c9a15 Produktové číslo:  22197 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust Asto 2.1 Soundbar Speaker Set for PC and laptop Predaj skončil

Trust Asto 2.1 Soundbar Speaker Set for PC and laptop

Bohatý, priestorový zvuk

Reproduktorová zostava Trust Asto 2.1 Soundbar Speaker Set je navrhnutá pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitné ozvučenie a elegantný dizajn zároveň. Štýlový horizontálny soundbar dokonale zapadne pod akýkoľvek počítačový monitor alebo televízor a perfektne tak doladí vašu existujúcu zostavu. O prvotriedny zvuk s prekreslenými basmi sa spolu so soundbarom stará externý drevený subwoofer. Toto výkonné duo vám naservíruje priestorový zvuk špičkovej kvality, ktorého sa skrátka nebudete môcť nabažiť.

Praktické a pohodlné

Na prednej strane soundbaru nájdete veľké podsvietené koliesko, cez ktoré ľahko nastavíte požadovanú hlasitosť. Basy skrotíte priamo cez ovládanie subwoofera. Prevod audio signálu zabezpečujú oddelené 3,5 mm konektory pre audio signál a mikrofón. Vďaka nim môžete predný konektor využiť na zapojenie slúchadiel s mikrofónom. K reprosústave je navyše pribalený CINCH adaptér. Ďalšou prednosťou zostavy Trust Asto je inteligentná funkcia Smart Power Management, čiže inteligentná správa napájania. Tá zostavu automaticky prepne do pohotovostného režimu, keď ju práve nepoužívate.


Skvelý doplnok k počítaču, alebo televízoru

Moderná reproduktorová zostava Trust Asto 2.1 Soundbar Speaker Set vás vzhľadom k svojim kompaktným rozmerom milo prekvapí mimoriadne kvalitným ozvučením. Tento 2.1 kanálový soundbar ponúka výstupný výkon 40 W (20 W RMS) a prináša strhujúci, reálny zvuk, ktorý zaplní celú miestnosť a úplne vás vtiahne do iného sveta, či už ide o vašu obľúbenú hru, alebo napríklad napínavý film. Na svoje si samozrejme prídu aj hudobní nadšenci. Soundbar je univerzálny a hodí sa pod každý monitor aj televíznu obrazovku, prípadne k laptopu. Jeho všestrannosť ešte rozširujú konektory na slúchadlá a mikrofón umiestnené strategicky na prednej strane soundbaru.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trust Asto 2.1 Soundbar Speaker Set for PC and laptop Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Asto 2.1 Soundbar Speaker Set for PC and laptop.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií