Trust eLiga Elegant folio stand & stylus for iPad

Zobraziť katalóg
Trust eLiga Elegant folio stand & stylus for iPad
4,5 4 hodnotení
Puzdro na tablet pre iPad2 a nový iPad, sa stylusom
Kód:  JS266f45 Produktové číslo:  18728

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust eLiga Elegant folio stand & stylus for iPad Predaj skončil

Trust eLiga Elegant folio stand & stylus for iPad

Trust ELIGO Elegant folio stand & stylus je ochranné, štýlové a praktické puzdro vrátane stylusu, ktoré je vhodné pre Váš iPad, iPad2 a nový iPad. Toto pevné a veľmi elegantné puzdro poskytuje Vášmu iPadu maximálnu ochranu proti prachu, škrabancom aj drobným nárazom. Je vyrobené z kvalitného a odolného materiálu, vnútrajšok púzdra je mäkký, čistí displej Vášho Apple zariadení. Puzdro je vybavené otvormi pre tlačidlá, konektory a fotoaparát, zadný diel je ľahko prestaviteľný vo stabilný stojan, ktorý umožňuje pohodlné sledovanie. Súčasťou balenia púzdra je pero stylus. Celé puzdro je opatrené praktickým a bezpečným magnetickým uzatváraním, ktoré udržuje Váš iPad v bezpečí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trust eLiga Elegant folio stand & stylus for iPad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust eLiga Elegant folio stand & stylus for iPad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust eLiga Elegant folio stand & stylus for iPad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust eLiga Elegant folio stand & stylus for iPad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust eLiga Elegant folio stand & stylus for iPad.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií