Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Trust GXT 1170 Xper Streaming Cam

Zobraziť katalóg
Trust GXT 1170 Xper Streaming Cam
4,0 1 hodnotení
Webkamera – 1080p Full HD, 30fps, video rozlíšenie (2048×1536), vstavaný mikrofón, automatické vyváženie bielej, ručne nastaviteľné zaostrenie, ostré snímky až do vzdialenosti 10m, spona na pripevnenie, trojnožka, uhol pohľadu 80°, režim súkromia
Kód:  JS267c9a12 Produktové číslo:  22234 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 1170 Xper Streaming Cam Predaj skončil

Trust GXT 1170 Xper Streaming Cam


Streamujte ako profesionáli s webkamerou Xper Trust

Zháňate výbavu ku streamovaniu na YouTube, Twitch, alebo napríklad OBS Studio? Potom zbystrite pozornosť, pretože Trust prichádza s kompaktnou webkamerou GXT 1170 Xper určenou priamo na streamovanie videí prostredníctvom rôznych serverov. Kamera využíva vysoko citlivý Full HD senzor, ktorý zabezpečuje dokonale ostré snímanie s rozlíšením 2 048 × 1 536. S touto výbavou budú všetky vaše videá na profesionálnej úrovni. Môžete ich doplniť aj hlasovým komentárom, kamera má totiž priamo v sebe zabudovaný kvalitný stereofónny mikrofón. Ten sa postará o verné a prirodzené zachytenie snímaného zvuku. Vďaka funkcii automatického vyváženia bielej nie je problém streamovať video za akýchkoľvek svetelných podmienok. Fixované manuálne zaostrenie vám zase pomôže dosiahnuť jasný a ostrý obraz. Kamera nasníma ostré zábery zo vzdialenosti 10 metrov, čo je na také malé zariadenie úctyhodný výkon.



Iba zapojíte a môžete začať

Webkamera Trust GXT 1170 Xper je perfektným riešením pre vkladanie videí na YouTube, herný Twitch a ďalšie platformy. Streamuje v rozlíšení 1 080 p s rýchlosťou 30 snímok za sekundu, takže zachytí naozaj každý detail. Výsledkom sú kvalitné videonahrávky, za ktoré vás pochváli nejeden odberateľ. Webkameru môžete pripevniť k displeju vášho notebooku, alebo PC monitoru pomocou dômyselne riešeného stojana s integrovanou príchytkou. Je vhodný aj na ďalšie ploché povrchy, záleží len na vás, akú kompozíciu chcete vytvoriť. Okrem toho určite oceníte aj praktický trojnožkový stojan priložený v balení. Ten vám otvorí nové možnosti natáčania z najrôznejších uhlov. K počítaču, alebo laptopu webkameru pripojíte pomocou USB kábla dlhého 2 metre. Kamera je kompatibilná s operačnými systémami Windows 7, 8 a 10. Výhodou je aj režim súkromia, ktorý kameru vypne/zapne, aby vás ochránil pred nechcenými divákmi.


V balení nájdete

Webkameru Trust GXT 1170 Xper
Tripod
hernú nálepku
Návod na použitie


Webkamera Trust GXT 1170 Xper Streaming Cam
Webkamera Trust GXT 1170 Xper Streaming Cam

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 1170 Xper Streaming Cam.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií