Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trust GXT 1222 Charging Grip suitable for Switch

Zobraziť katalóg
Trust GXT 1222 Charging Grip suitable for Switch
Dokovacia stanica – transformuje herné ovládače na dobíjací gamepad, nabíjanie počas hry, indikácia hráča, stav nabitia, 2.75m micro USB kábel
Kód:  JS267c9a2 Produktové číslo:  22339 Stránky výrobcu
Trust GXT 1222 Charging Grip suitable for Switch Predaj skončil

Trust GXT 1222 Charging Grip suitable for Switch

S nabíjacím úchopom Trust GXT 1222 Charging Grip nabijete súčasne až 2 ovládače. Jednoducho ich vložte do napájacích dokov a pripojte stojan pomocou priloženého micro USB kábla k svojej konzole. Trust GXT 1222 Charging Grip je tiež vybavený indikátorom nabíjania, pomocou ktorého zistíte stav nabitia ovládačov.

Kľúčové vlastnosti nabíjacieho úchopu Trust GXT 1222 Charging Grip

  • Nabíjací úchop Trust GXT 1222 Charging Grip s 2 dokmi pre herné ovládače
  • Pripojenie ku konzole USB káblom
  • Pre nabíjanie je potrebné mať zapnutú konzolu
  • Indikátor nabíjania
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trust GXT 1222 Charging Grip suitable for Switch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 1222 Charging Grip suitable for Switch.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií