Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trust GXT 160X Ture RGB

Zobraziť katalóg
Trust GXT 160X Ture RGB
3,0 1 hodnotení
Herná myš drôtová, USB, symetrická, optická, 7 tlačidiel, zmena DPI, RGB podsvietenie, 4500DPI, dĺžka kábla 1.8 m, čierna
Kód:  JS270a10a6 Produktové číslo:  23797

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 160X Ture RGB

Spoľahlivá myš Trust GXT 160X Ture vás nesklame pri žiadnej hre

Herná myš Trust GXT 160X Ture spĺňa všetko, čo milovníci počítačových hier potrebujú - ponúka maximálne pohodlie, veľmi rýchlu odozvu a dokonalú presnosť. Myš disponuje hneď siedmimi plne programovateľnými tlačidlami, ktoré sú veľmi odolné a vydržia až 50 miliónov kliknutí. Presné ovládanie a vysokú rýchlosť prenosu pohybu obstaráva moderný optický senzor A3050 a nechýba ani tlačidlo pre jednoduché nastavenie citlivosti myši v rozmedzí 200 až 4 500 DPI. Trust GXT 160X Ture ponúka dizajnové RGB osvetlenie s 25 režimami, ktoré si môžete prispôsobiť presne podľa svojho vkusu či herného štýlu. Iste oceníte aj zabudovanú pamäť pre uloženie vašich preferovaných nastavení.

Kľúčové vlastnosti hernej myši Trust GXT 160X Ture

  • Štýlová drôtová myš Trust GXT 160X Ture je určená najmä pre milovníkov počítačových hier
  • Pohodlné a presné ovládanie s veľmi rýchlou odozvou
  • Plne nastaviteľné RGB podsvietenie ponúka viac ako 25 svetelných režimov a 16,8 miliónov farieb
  • Myš Trust GXT 160X Ture má 7 programovateľných tlačidiel s výdržou až 50 miliónov kliknutí
  • Pomocou ovládacieho tlačidla môžete presne nastaviť citlivosť myši v rozmedzí 200 – 4 500 DPI
  • Špeciálny softvér pre pokročilé nastavenie tlačidiel, makier a podsvietenia
  • Zabudovaná pamäť myši vám umožní zachovať všetky nastavenia
  • GXT 160X Ture má kovové klzné plôšky s nízkym trením, takže jej pohyb je úplne hladký
  • Pletený kábel s dĺžkou 1,8 metra na pripojenie myši k USB portu sa nezamotáva a nikde netrie

Hernú myš GXT 160X Ture si nastavíte podľa vašich predstáv

Výhodou hernej myši Trust GXT 160X Ture je to, že všetky dôležité prvky môžete jednoducho prispôsobiť svojim potrebám a hernému štýlu. Či už je to sedem plne programovateľných tlačidiel, nastaviteľné farebné podkreslenie alebo prepínač rýchlosti kurzora v rozmedzí 200 – 4 500 DPI, všetko je možné jednoducho nastaviť. Trust GXT 160X Ture sa vám plne prispôsobí aj vďaka obojručnému dizajnu, ktorý umožňuje ovládanie pravou aj ľavou rukou.


Pohodlné ovládanie vďaka siedmym programovateľným tlačidlám

Herná myš Trust GXT 160X Ture disponuje siedmimi odolnými tlačidlami vrátane dvoch bočných, ktorých funkcie si ľahko naprogramujete presne podľa vašich potrieb. Veľkou výhodou je vstavaná pamäť myši, ktorá bezpečne uloží všetky vaše nastavenia a preferencie nezávisle na ďalších zariadeniach. Ak teda myš GXT 160X Ture zapojíte do herného zariadenia u kamaráta, všetky vaše nastavenia budete mať ihneď pripravené.


Myš Trust GXT 160X Ture je výnimočne presná a odolná

Myš GXT 160X Ture je vysoko presná herná myš s rýchlym a precíznym ovládaním. Spoľahlivá optická technológia sníma každý pohyb myši. Kovové klzné plôšky s nízkym trením a 1,8 m dlhý pletený kábel sa starajú o nerušený a hladký pohyb myši. Každý nadšený hráč iste ocení aj dlhú životnosť tlačidiel myši Trust GXT 160X Ture, ktorá činí až 50 miliónov kliknutí. Takže môžete bez obáv nechať prst na spúšti a počkať, až sa dym rozptýli.


Myš Trust GXT 160X Ture vás nadchne unikátnym herným dizajnom

Výrazné farebné podsvietenie je neoddeliteľnou súčasťou každej správnej hernej myši. Vyberte si jeden z 25 RGB režimov a dokonale prispôsobte vzhľad myši GXT 160X Ture svojej osobnosti a hernému štýlu. Pokročilý softvér Trust vám umožní ľahko vyladiť osvetlenie, makrá aj funkcie tlačidiel presne podľa vašich predstáv. Vďaka obojručnému vyhotoveniu môžu myš ľahko používať praváci aj ľaváci. Trust GXT 160X Ture je skrátka herná myš pre každého.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,2 cm Hotovo!
Výška
4,2 cm Hotovo!
Hĺbka
13 cm Hotovo!
Hmotnosť
122 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 500 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, syn mě naistaloval k novému PC novou myš TURE GXT 160. Mám nyní dva problémy, jeden je velký, neustále mě na ploše vyskakuje instalační obrázek a ani syn neví jak na to, aby zmizel.Při první instalaci mě ukázal všechny barevné kombinace, vybrala jsem si modrou, ale asi po měsíci mě najednou přeskočila na červenou barvu, to by tedy zas až tak nevadilo, hlavně mě štve to okénku, které musím pořád odklikávat. Byla bych moc ráda za radu a pomoc. Děkuji

Diskusia a poradňa k Trust GXT 160X Ture RGB
Príslušenstvo pre Trust GXT 160X Ture RGB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 160X Ture RGB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 160X Ture RGB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 160X Ture RGB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT 160X Ture RGB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií