AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset

Zobraziť katalóg
Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset
5 1 hodnotení
Slúchadlá nastaviteľný hlavový most, mikrofón, ovládanie hlasitosti a stíšenie mikrofónu, opletený 3m kábel, USB
Kód:  JS257s3a Produktové číslo:  19116 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset Predaj skončil

Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset

Stvorené pre hráčov

Headset Trust GXT 340 vás obklopí fascinujúcim 7.1kanálovým priestorovým zvukom, vďaka ktorému získate pri hraní rozhodujúci náskok pred protivníkmi. Zabudovaný mikrofón sníma váš hlas s maximálnou precíznosťou a odovzdáva ho vo vysokej čistote spoluhráčom.

Maximálny komfort

O komfort pri hraní sa starajú najmä polstrované mušle a nastaviteľný hlavový most. Trojmetrový opletený kábel je vybavený tlačidlami na ovládanie hlasitosti a stíšenie mikrofónu. Slúchadlá rozhodne bodujú tiež zaujímavým prepracovaným dizajnom.

Parametre a špecifikácie:

Podporované OS:
Windows 8, 7, Vista, XP

Pripojenie:
Dĺžka kábla: 3 m (v nylonovom oplete)
Konektor: USB

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 200 x 173 x 76 mm (V x Š x H)
Hmotnosť: 281g

Štandardné príslušenstvo:
CD s ovládačmi/softvérom
Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou tato sluchátka kompatibilní s ps3?

Jsou tato sluchátka plně kompabilní s windows 10? ( win 10 není uveden )

Dobrý den. Zhruba před osmi měsíci jsem si u Vás zakoupil příslušenství k počítači. Problém jsem objevil až teď a to u sluchátek Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset. Jedná se o chybný mikrofon, který v půl minutových intervalech čas od času zlobí. Šumí, chrastí, někdy až zkresluje hlas na robotický. Všechen software k těmto sluchátkům jsem nainstaloval, dokonce i přeinstaloval. Výsledek byl nulový. Sluchátka stále blbnou. Když jsem si dneska prohlížel recenze na tento výrobek, zahlédl jsem v nich stížnosti na ten samý problém. Chci se tedy zeptat, jestli je možnost, zboží vyměnit za jiné, po uznání reklamace. Pokud by byla možná jen klasická výměna za zboží nové, jak dlouho by reklamace trvala? Děkuji Gibiec

Diskusia a poradňa k Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset
Príslušenstvo pre Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 340 7.1 Surround Gaming Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT 340 7.1 surround Gaming Headset.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií