AP+ nový vizuál Star Wars

Trust GXT 344 Creon Gaming Headset

Zobraziť katalóg
Trust GXT 344 Creon Gaming Headset
4,4 3 hodnotení
Herné slúchadlá okolo uší, so sklápacím mikrofónom, kompatibilné s PC, PlayStation 4 a Xbox ONE, impedancia 32 Ohm, rozsah 20 Hz–20000 Hz, citlivosť 118 dB/mW, menič 40 mm, pripojenie: 3.5 mm Jack, ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, kábel 2 m,
Kód:  JS267c9a7 Produktové číslo:  22053 Stránky výrobcu

Trust GXT 344 Creon Gaming Headset


Moderné herné slúchadlá Trust GXT 344 Creon

Známy výrobca herných periférií Trust prichádza s hlavovým headsetom, ktorý vás dokonale vtiahne do hernej atmosféry. Slúchadlá Creon sú vybavené výkonnými 40 mm meničmi pre kvalitný, mohutný zvuk a nechýba im ani praktický mikrofón. Pomocou neho sa môžete ľahko dohovárať so spoluhráčmi na taktike a keď ho práve nebudete potrebovať, stačí ho stlmiť alebo úplne sklopiť. Vďaka pohodlným čalúneným náušníkom vás slúchadlá nebudú tlačiť ani po hodinách intenzívneho hrania. Samozrejmosťou je aj nastaviteľný náhlavný pás, ktorý sa prispôsobí každej veľkosti hlavy. Slúchadlá Creon bez problému uspokoja požiadavky náročných hráčov a spolu s maximálnym pohodlím a odolnosťou prinášajú ten najlepší zvukový výkon. Sú kompatibilné s PC (Windows 7, 8, 10) a hernými konzolami PlayStation 4 a Xbox One.

Perfektne padnú

Slúchadlá Trust Creon vynikajú mäkkými náušníkmi s jemným a príjemným vystužením, vďaka ktorému vás nebudú nijako obťažovať ani po dlhom nepretržitom hraní. Sú tak ideálne pre každodenné nosenie. Ergonomický tvar slúchadiel s nastaviteľným pásom cez hlavu sadne prakticky každému poslucháčovi. Iste oceníte aj kábel s možnosťou predĺženia. Ten pri použití so stolným počítačom dosiahne až do 2 metrov a pri použití s ??konzolami na 1 meter.

Vyvážený zvuk

So slúchadlami GXT 344 Creon si naplno vychutnáte ako hlboké basy, tak aj dokonalú rovnováhu zvuku v stredných a vysokých frekvenciách. Slúchadlá majú frekvenčný rozsah 20 až 20 000 Hz a citlivosť 118 dB. Hudbu vám naservírujú presne tak, ako sa ju umelci snažili zachytiť. Herný headset Creon je vybavený aj sklopným mikrofónom pre tímovú komunikáciu, ktorý verne a zrozumiteľne zaznamená váš hlas. Vstavané diaľkové ovládanie vám uľahčí nastavovanie hlasitosti alebo stlmenie mikrofónu, ak práve nebudete chcieť aby vás niekto počul.

V balení nájdete

Herný headset Trust GXT 344 Creon
Adaptérový kábel pre PC
Hernú nálepku
Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, Xbox ONE Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Majú 7.1 zvuk

Diskusia a poradňa k Trust GXT 344 Creon Gaming Headset
Príslušenstvo pre Trust GXT 344 Creon Gaming Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 344 Creon Gaming Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 344 Creon Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 344 Creon Gaming Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT 344 Creon Gaming Headset.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií