Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset

Zobraziť katalóg
Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá - 50 mm meniče, nastaviteľný hlavový most, podsvietený mikrofón, ovládanie hlasitosti a stíšenie mikrofónu, opletený 3 m kábel, USB
Kód:  JS257s3j Produktové číslo:  20407 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset Predaj skončil

Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset

vypnuté
Sluchátka stvořená pro hráče
 

Slúchadlá stvorené pre hráčov

Zháňate štýlové slúchadlá, ktoré ponúkajú skvelý pomer kvality a ceny? Potrpíte si na dokonalé prepracovanie a kvalitný priestorový zvuk? Viac už nehľadajte. Máme pre vás pripravené slúchadlá, ktoré vyhovejú potrebám aj tých náročnejších používateľov.


Počujete každý detail

Doprajte si pohlcujúci zážitok z prostredia všetkých príbehov hier i filmov. Vášmu hraniu dájú úplne novú úroveň a zaručene aj značnú výhodu, dokonalý a plnohodnotný priestorový zvuk formátu 7.1. Presne s nimi lokalizujete, z ktorého smeru sa blížia vaši nepriatelia.

vypnuté
Uslyšíte každý detail
 

vypnuté
Pohodlí na prvním místě
 

Pohodlie na prvom mieste

Náhlavnú audio súpravu si dokonale prispôsobíte vďaka nastaviteľnej dĺžke. Budete tak mať vždy istotu, že vám na hlavu padnú presne tak, ako majú. Užívateľov určite poteší fakt, že slúchadlá sú vybavené 50 mm active bass vibračnými meničmi.


Vybavte sa do bitky

Herné zápasy môžu trvať naozaj dlho. Z tohto dôvodu boli na výrobu slúchadiel použité len tie najlepšie materiály. Mäkké a priedušné náušníky zaručujú maximálne pohodlie aj pri naozajstnom zápolení. Prinesú vám dokonalý komfort aj počas nekonečných bitiek. Na konci budete mať chuť začať hneď znova.

vypnuté
Vybavte se do bitvy
 

vypnuté
Smysl pro design
 

Zmysel pre dizajn

Náušníky sú vybavené osvetlením, vďaka ktorému budete vyzerať skutočne štýlovo. Nechýba tu ani mikrofón pre lepší kontakt so spoluhráčmi. S týmito štýlovými slúchadlami môžete rozbehnúť vaše on-line herné zápolenie okamžite a na plné pecky.

HLAVNÉ PREDNOSTI SLÚCHADIEL

  • Vydarený dizajn
  • Kvalitná zvuková reprodukcia
  • Priestorový zvuk
  • Podsvietený mikrofón a meniče
  • Pohodlné nosenie
  • Tlačidlo pre ovládanie hlasitosti
  • Opletený trojmetrový kábel
  • Pripojenie pomocou USB
  • Určené pre PC a laptop
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Budou někdy i v červený barvě nebo jen v modré? Byla by to velká škoda v červený by se mi líbili.

Měly jste při zakoupení problem s microfonem ? ja když zapojím sluchatka oakmžitě na Tsku skype a discortu zaleži kde jsem tak strašně šumí neda se to poslouchat a to ne že to je portem usb vyzkoušel jsem jak od 2.0 do 3.1 a na ruznych 4 zařizenich a pokažde se to opakovalo stejně. Ted obědnavam druhe na vyměnu tak jsem zvědav zda to bude bez chyby

Diskusia a poradňa k Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset
Príslušenstvo pre Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 7.1 363 Bass Vibration Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 7.1 363 Bass Vibration Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií