Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set

Zobraziť katalóg
Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set
4,8 6 hodnotení
SoundBar 2.1 s výkonom 60W, aktívny subwoofer, optické digi audio, 3.5mm jack (1× vstup), diaľkový ovládač
Kód:  JS267c9a19 Produktové číslo:  22328 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set Predaj skončil

Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set


Bohatý, priestorový zvuk

Reproduktorová zostava Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set je navrhnutá pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitné ozvučenie a zároveň elegantný, rafinovaný dizajn. Štýlový horizontálny soundbar dokonale zapadne pod akýkoľvek počítačový monitor, alebo televízor a perfektne tak doladí vašu existujúcu zostavu. Skvele sa hodí aj k herným konzolám. Soundbar je vybavený 4 reproduktormi pre prvotriedny zvuk a o prekreslené basy sa stará externý drevený subwoofer s pulzujúcim LED podsvietením. Celkový výkon zostavy 120 W (60 RMS) je tak rozdelený do konfigurácie 2.1. Toto výkonné duo vám naservíruje priestorový zvuk špičkovej kvality, ktorého sa skrátka nebudete môcť nabažiť. Na soundbare navyše okrem bežného 3,5 mm vstupu nájdete aj optický vstup S/PDIF pre ničím nerušený digitálny zvuk. Užitočnou vymoženosťou je aj diaľkový ovládač pre pohodlné prepínanie režimov ekvalizéra.


Maximálny komfort zaručený

Jednou z predností zostavy Trust Tytan je aj inteligentná funkcia Smart Power Management, čiže inteligentná správa napájania. Tá zostavu automaticky prepne do pohotovostného režimu, keď ju práve nepoužívate. Ďalšou výhodou je ekvalizér so štyrmi preddefinovanými profilmi pre rôzne situácie. Vybrať si môžete z režimov pre hudbu, hry, film, alebo zostať u univerzálneho normálneho režimu. Aktuálny profil ľahko zmeníte na iný cez diaľkový ovládač. Soundbaru samozrejme nechýba ani konektor na slúchadlá.


Ovládanie na diaľku stlačením tlačidla

V balení okrem dvojice soundbaru a subwoofera nájdete aj praktický diaľkový ovládač. Pomocou neho môžete kompletne ovládať celú zostavu a to rovno z pohodlia vášho kresla, alebo pohovky. Prepínajte režimy ekvalizéra podľa potreby a podľa ľubovôle striedajte počúvanie hudby so sledovaním filmov či hraním hier. Zvuk sa vďaka nastaveným profilom ekvalizéra vždy prispôsobí vašim aktivitám. Nastavenie môžete meniť aj priamo cez soundbar, záleží na vás, čo vám bude viac vyhovovať.

 


Skvelý doplnok k počítaču alebo televízoru

Moderná reproduktorová zostava Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set vás vzhľadom k svojim kompaktným rozmerom milo prekvapí mimoriadne kvalitným ozvučením. Tento 2.1 kanálový soundbar so 4 integrovanými reproduktormi ponúka výstupný výkon 120 W (60 W RMS) a prináša strhujúci, reálny zvuk, ktorý zaplní celú miestnosť a úplne vás vtiahne do iného sveta, či už ide o vašu obľúbenú hru, alebo napríklad napínavý film. Na svoje si samozrejme prídu aj hudobní nadšenci. Soundbar je univerzálny a hodí sa pod každý monitor aj televíznu obrazovku. Celá zostava navyše váži iba 4 750 g, čo je vzhľadom na výkon a kvalitu zvuku skvelý kompromis.  


SoundBar Trust Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set for PC and TV
SoundBar Trust Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set for PC and TV

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, Digitálne optické Hotovo!
Maximálny výkon
60 W Hotovo!
Frekvencia od
36 Hz Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, Digitálne optické Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
60 W Hotovo!
Frekvencia od
36 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
12 Ohm Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie
Diaľkový ovládač Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Drôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
48,5 cm Hotovo!
Hĺbka
6,6 cm Hotovo!
Výška
7,2 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
25,2 cm Hotovo!
Hĺbka
23,6 cm Hotovo!
Výška
25,2 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
4,75 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču Hotovo!

Vstupy

3,5 mm jack
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky soundbary 2.1
» Všetky reproduktory k PC 2.1

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co vše je v balení? Díky

Dobry den. da se vypnout na soudbaru rezim Eco? A prosím o popis jak Eco vypnu

Dobry den . prosim Vas , subwoofer je s RGB podsvietenim / daju sa na nom menit farby ? Dakujem PS:Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set

dobry den , nechapu jednu vec kdyz nevypnu suboofer kde je zapnuti vypnuti a vypnu jen soundbar tak nenaskoci musim vypnout suboofer a pak zapnout a naskoci po nekolika min to je nejaky divne

Dobrý den. Jak dlouhý je kabel ze soundbaru do subwooferu? Děkuji, Petr.

Dobry den, lze vypnout svetlo na subwooferu? Diky.

Dobrý den, jaké jsou prosím rozměry soundbaru? Nemůžu to dohledat nikde, ani u výrobce. Řeším, jestli se mi to vejde pod monitor. Děkuji.

Dobrý ma to bluetooth

Diskusia a poradňa k Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set
Príslušenstvo pre Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií