Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trust GXT 706 Rona

Zobraziť katalóg
Trust GXT 706 Rona
2,4 3 hodnotení
Herná stolička – materiály poťahu: sieťovinové a syntetická koža, synchrónna mechanika s aretáciou, bedrová a hlavová opierka, pevné podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, kovový kríž, plastové kolieska, čierna a červená farba, nosnosť 120kg
Kód:  JS324 Produktové číslo:  22980 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 706 Rona

Trust GXT 706 Rona chair vám poskytne dokonalý komfort v čase strávenom pri počítači, či už hraním hier alebo inou činnosťou. Ponúka vynikajúcu kombináciu funkčnosti, pohodlia i ergonomického dizajnu. Stolička umožňuje široký rozsah odporúčanej výšky od 150 do 190 cm. Ľahko ju prispôsobíte vašej postave vďaka technológii Class 4 gas lift, vďaka ktorej nastavíte ideálnu výšku, ktorá bude zodpovedať presne vašim potrebám. Odpočinok pre ruky počas hry umožnia opierky s vankúšikmi a samozrejmosťou je aj otáčanie o 360°.

Kľúčové vlastnosti hernej stoličky Trust GXT 706 Rona

  • Herná stolička poskytujúca dokonalý komfort
  • S ergonomickým dizajnom
  • Technológia Class 4 gas lift na jednoduché nastavenie výšky
  • Čalúnené opierky na oporu rúk
  • Chrbtová opierka s nastavením uhla 45°
  • Vysúvacia podložka pod nohy
  • Silný kovový rám
  • Odolné dvojité kolieska
  • Trust GXT 706 Rona je otočná o 360°
  • Farebné vyhotovenie: čierno-červené

Opierka s nastavením uhla aj podložka pod nohy

Chrbtová opierka umožňuje nastavenie uhla 45°, vďaka čomu bude vaše pohodlie naozaj maximálne. V ľubovoľnej polohe  pritom môžete opierku uzamknúť. K dokonalému komfortu prispeje aj priedušný materiál operadla tvorený sieťovinou a na perfektnú oporu rúk slúžia čalúnené opierky. Stolička Trust GXT 706 Rona vás po celú dobu sedenia pri počítači udrží vo vzpriamenej polohe. Príjemný odpočinok vám poskytne vysúvacia podložka pod nohy, ktorou je stolička vybavená. V priebehu okamihu sa tak zmení na pohodlné kreslo s oporou na nohy.

Robustný rám a odolná kolieska

Stolička Trust vyniká  veľmi robustným kovovým rámom. ktorý zabezpečí jej maximálnu stabilitu a umožní nosnosť 120 kg. Je doplnená  vysoko odolnými dvojitými kolieskami, ktoré sa veľmi hladko točia a zabezpečia plynulý pohyb po podlahe. Trust GXT 706 Rona ponúka všetko pre vaše najvyššie možné pohodlie pri počítači. Vy sa tak budete môcť maximálne sústrediť na hranie hier či prácu.

Hmotnosť:
16 kg


Parametre a špecifikácia

Podrúčky

Typ podrúčok
Pevné Hotovo!

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Plastové Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál kríža/nôh
Kov Hotovo!
Materiál konštrukcie
Kovová Hotovo!
Materiál poťahu
Sieťovina, Syntetická koža Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
120 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška sedadla max.
47 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
16 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky herné stoličky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je výška opěráku? Uváděných 47 cm ze strany výrobce na mne působí jako rozměr bez opěrky pro hlavu. Kolik je tedy výška opěráku včetně opěrky pro hlavu? Děkuji za odpověď

dobry den, mam otazku, odkial je info v profile produktu, ze ide o synchronnu mechaniku. na stranke vyrobcu to nie je a na otazku o produkte mi zatial neodpovedali. dakujem

Prečo sa nedá kúpiť len jeden kus? Načo mi budú dve stoličky ?

Diskusia a poradňa k Trust GXT 706 Rona
Príslušenstvo pre Trust GXT 706 Rona Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 706 Rona - red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 706 Rona - rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 706 Rona - rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT 706 Rona - piros.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií