Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AP+ plus nový vizuál

TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

Zobraziť katalóg
TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera
Webkamera , fotografie až 8 Mpx, uhol záberu 120°, vstavaný mikrofón, redukcia okolitých ruchov, korekcia pri slabom osvetlení, sledovanie tváre, ovládanie na diaľku
Kód:  JS261l2 Produktové číslo:  24073 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera Predaj skončil

TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

S webkamerou TRUST IRIS môžete začať organizovať videokonferencie vo vysokej kvalite

Webkamera TRUST IRIS nájde uplatnenie nielen u vás doma, ale hlavne vo firemnom prostredí, pretože s jej pomocou môžete usporadúvať videokonferencie vo vysokej kvalite. Samotná inštalácia webovej kamery je hračka – po vybalení zo škatule ju stačí pripojiť k vášmu notebooku alebo počítaču a môžete ju okamžite začať používať. Na pohodlné ovládanie dostanete aj diaľkové ovládanie. TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera sprostredkuje kvalitný zvuk vďaka reproduktoru so smart algoritmami, zatiaľ čo váš hlas bude verne zachytený vstavanými mikrofónmi s potlačením šumu. HDR mód zaobstará ostrý obraz za akýchkoľvek svetelných podmienok. Širokouhlý objektív zachytí až 8 osôb sediacich s bezpečnými rozostupmi. Webkamera TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera je kompatibilná s aplikáciami Teams, Zoom, Google Meet, GoToMeeting, Webex alebo akoukoľvek inou aplikáciou pre online videokonferencie.

Hlavné prednosti webkamery TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

  • TRUST IRIS má zabudované mikrofóny s redukciou šumu, ktoré skvele zachytia váš hlas
  • Reproduktor s pokročilými algoritmami vydáva jasný a čistý zvuk vašej protistrany
  • Širokouhlý objektív webkamery TRUST bez problémov zachytí až 8 osôb sediacich v bezpečnej vzdialenosti od seba
  • TRUST IRIS má široký uhol záberu až 120°
  • S webkamerou zaobstaráte až 8 Mpx fotografie
  • Prostredníctvom diaľkového ovládania môžete ovládať všetky funkcie webkamery TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera
  • Korekcia pri slabom osvetlení
  • Webkameru stačí jednoducho pripojiť a môžete ju ihneď začať používať vďaka Plug-and-Play riešeniu
  • Využiť môžete aj funkciu Sledovanie hlasu, kedy sa webkamera automatický otáča a ostrí na hovoriacu osobu
  • Webkameru TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera môžete postaviť na stôl, alebo pripevniť na notebook či monitor

Webkamera TRUST vyniká pohodlným Plug-and-Play riešením

Webkameru TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera stačí vybrať zo škatule, pripojiť k notebooku a môžete ihneď začať schôdzku. K produktu takisto dostanete aj diaľkové ovládanie, prostredníctvom ktorého môžete ovládať všetky funkcie webkamery.

Webová kamera TRUST IRIS disponuje 4K rozlíšením a technológiou ClearView

Webkamera TRUST IRIS pracuje so 4K rozlíšením, HD snímačom a širokým uhlom záberu. Vďaka tomu vaša protistrana uvidí všetkých účastníkov videohovoru, a to dokonca nielen ich časti, ale kompletne celé postavy. TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera ponúka rad možností sledovania a rámovania účastníkov videohovoru. Napríklad funkcia dynamického rozsahu zaistí jasný obraz za všetkých svetelných podmienok. Určite oceníte aj funkciu Sledovanie hlasu. Webkamera sa vtedy bude automaticky otáčať za hovoriacou osobou a tiež ju v zábere priblíži.

Webkamera TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera nájde uplatnenie v každej zasadacej miestnosti

Nezáleží na tom, či je vaša zasadacia miestnosť malá, alebo veľmi priestranná. Webová kamera TRUST IRIS 4K Ultra HD totiž zvládne premeniť akúkoľvek zasadačku v plnohodnotnú konferenčnú miestnosť. Vďaka širokouhlému objektívu a sústave kvalitných mikrofónov sa môžete spoľahnúť na to, že vás druhá strana spoľahlivo uvidí aj bude počuť. Webkamera TRUSTIRIS 4K Ultra HD Conference Camera je vhodná na schôdzky až pre 8 osôb sediacich v bezpečnej vzdialenosti od seba.

S technológiou ClearSound sa môžete spoľahnúť na zvukový výkon webkamery TRUST

Kvalitný reproduktor webkamery TRUST IRIS disponuje technológiou ClearSound, ktorá zaistí optimalizovaný zvukový výstup. Zvuky sú filtrované a chránené pred akýmikoľvek vibráciami, ktoré by mohli spôsobiť rezonanciu. Vďaka tomu si užijete bezproblémový zvukový zážitok a prostredníctvom reproduktora webkamery TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera bezpečne začujete vašu protistranu. Aby bolo naopak počuť vás, webkamera má vstavanú sústavu mikrofónov riadených algoritmom a s dosahom snímania až 5 metrov. Ľahko tak bude počuť každý účastník konferencie, a to nech už sedí kdekoľvek. Určite oceníte aj funkciu potlačenia šumu, ktorý by mohol rušiť vaše konanie.


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie fotografií až
8 Mpx Hotovo!
Vlastnosti
Vstavaný mikrofón, Redukcia okolitého ruchu, Pevné ostrenie, Sledovanie tváre, Korekcia pri slabom osvetlení, Ovládanie na diaľku, Pohybový senzor Hotovo!
Zorný uhol
120 ° Hotovo!
Šírka
60,1 cm Hotovo!
Výška
14,1 cm Hotovo!

Rozlíšenie

Rozlíšenie fotografií až
8 Mpx Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vstavaný mikrofón, Redukcia okolitého ruchu, Pevné ostrenie, Sledovanie tváre, Korekcia pri slabom osvetlení, Ovládanie na diaľku, Pohybový senzor Hotovo!
Zorný uhol
120 ° Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
60,1 cm Hotovo!
Výška
14,1 cm Hotovo!
Hĺbka
11,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2 200 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií