AD homeoffice PET

Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar Speaker

Zobraziť katalóg
Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar Speaker
4,1 25 hodnotení
SoundBar – 2.0, s výkonom 10 W, 3,5mm jack (1× vstup), Bluetooth, s mikrofónom
Kód:  JS267c9a16 Produktové číslo:  22015 Stránky výrobcu
Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar Speaker Predaj skončil

Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar Speaker


Výkonný bezdrôtový soundbar pre bohatý zvuk

Soundbar Lino od Trust predstavuje ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú počítačové aj prenosné ozvučenie, potrpia si na kvalitný zvuk a neprekážajú im trochu väčšie rozmery. Tento štýlový soundbar prináša špičkový výkon 20 W (10 W RMS) v širokom frekvenčnom pásme 20 Hz až 20kHz a jeho nabíjacia batéria zvládne až 10 hodín počúvania hudby. Môžete si ho tak vziať kamkoľvek so sebou a nemusíte sa obmedzovať len na miesta, kde je prístup k elektrickému prúdu. Soundbar ľahko prepojíte s počítačom, televízorom, alebo vreckovým prehrávačom cez kábel a s telefónom či tabletom ho spárujete prostredníctvom technológie Bluetooth. Lino Trust je kompatibilný so všetkými zariadeniami s podporou Bluetooth a A2DP profilom. Určite vás poteší aj možnosť prehrávania z microSD karty.


Navrhnutý pre vaše maximálne pohodlie

Nepekné káble môžete odložiť bokom a naplno si vychutnávať všetky výhody bezdrôtového pripojenia. To u SoundBar Lino prebieha prostredníctvom technológie Bluetooth 2.1, ktorá umožňuje rýchle a jednoduché spárovanie vášho mobilného zariadenia, či tabletu so soundbarom. Zariadenie potom vysiela zvuk do soundbaru, ktorý ho v prvotriednej kvalite prehráva, a to až 10 hodín na jedno nabitie. Trust Lino si ale vystačí aj samostatne, je totiž vybavený slotom na pamäťovú kartu. Vy si tak môžete pripraviť zásobu obľúbenej hudby na microSD a využiť integrovaný MP3 prehrávač. Samozrejme nesmie chýbať ani tradičný 3,5 mm AUX vstup a navyše USB pre káblové pripojenie. To sa hodí hlavne na pripojenie konzoly k počítaču, alebo televízoru. Lino má vo výbave dokonca aj mikrofón, takže uspokojí aj vyznávačov handsfree telefonovania.

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Požadovanú hlasitosť prehrávania bezdrôtového SoundBar Lino nastavíte pomocou veľkého ovládacieho kolieska na bočnej strane. Otočné tlačidlo je vďaka strategickému umiestneniu dobre prístupné a zároveň nenarušuje symetrický vzhľad celého soundbaru. Ďaľšie ovládacie prvky nájdete na zadnej strane. Môžete cez ne spustiť, alebo zastaviť prehrávanie hudby, prepnúť na nasledujúcu, alebo predchádzajúcu skladbu, prispôsobiť hlasitosť, alebo zdvihnúť prichádzajúci hovor. Vďaka podpore handsfree hovorov máte skvelú príležitosť telefonovať aj vtedy, keď práve nemáte voľné ruky, alebo vás skrátka nebaví držať mobil celý čas pri uchu. Pretože, čo si budeme nahovárať, hlasitý odposluch z reproduktorov vstavaných v telefónoch je často veľmi nekvalitný.

Reproduktor, ktorý ide s dobou

Moderný soundbar Lino Trust s výstupným výkonom 20 W poskytuje kvalitný stereo zvuk a široké možnosti využitia. Cez Bluetooth vám prehrá skladby priamo z vášho telefónu, alebo tabletu, hodí sa ale aj na ozvučenie PC a televízora. Na kategóriu soundbaru má veľmi kompaktné rozmery 40 × 6,5 × 5 cm a výhodou je aj nízka hmotnosť 600 g. Vďaka svojej konštrukcii Lino dokonale zapadne pod akýkoľvek monitor alebo TV obrazovku. Prináša čistý, reálny zvuk, ktorý zaplní celú miestnosť a vtiahne vás do iného sveta, či už sledujete napínavý film, bojujete s nepriateľom v hre, alebo relaxujete pri obľúbenej hudbe. Soundbar Trust Lino sa vám postará o tie najlepšie akustické zážitky. V balení okrem soundbaru nájdete aj 3,5 mm AUX kábel a micro USB kábel dlhý 1 m na napájanie Li-Ion akumulátora.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, microSD Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, microSD Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
10 W Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S mikrofónom Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
40 cm Hotovo!
Hĺbka
5 cm Hotovo!
Výška
6,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,6 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču Hotovo!

Vstupy

3,5 mm jack
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Tento soundbar má v sobě i mikrofon, takže kdybych koupil dva tyto soundbary a bezdrátově je připojil k Amazon Echo Dot 4, bude to spolu kompatibilní? Tím myslím, jestli tento soundbar umožní zvukové rozšíření Amazon Echo Dot 4. Děkuji.

dobrý deň, mám dve otázky k tomuto produktu: 1. aká je prosím rozteč a výška nožičiek? 2. na fotke vidím že má AUX vstup jack 3,5mm. keď ho pripojím k PC káblom, bude fungovať ako klasický PC repro bez potreby pripojenia cez BT a teda bez prepínania do standby módu pri nečinnosti? ďakujem

Dobrý den, mám oddělený PC a Monitor. Chtěl bych se zeptat, jestli je možné tento Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar připojit přes Bluetooth přímo s Monitorem DELL, který je samostatně napájený nebo musí být připojený buď kabelem nebo přes Bluetooth do PC?

Dobrý den, lze tento soundbar připojit k TV Thomson 32HD3306? Případně jak? Děkuji za odpověď.

Reproduktor se prý vypíná při neaktivitě. Lze toto vypnout? Vypíná se automaticky i když je připojený k napájení přes USB v počítači?

dobrý den, jak j to s napájením. Musí být zapnuté v sítí el. energie, nebo kábel do TV? Z důvodu že to bude jenom na jednom místě, nechci používat jako dobíjecí. Jenom propojit s TV. Děkuji za odpověď.

Jak dlouho asi se nabiji baterie u tohoto produktu.. Děkuji

Chtěl bych se zeptat zda Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar Speaker lze použít i do auta. A zdrojem by byla autozasuvka na 12v přes adaptér.. děku

Obsahuje balení síťový napaječ? K USB kabelu...

Lze tento výrobek připojit k televizi Hyundaj. Zvládne usb vstup této televize ho napájet

12
Diskusia a poradňa k Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar Speaker
Príslušenstvo pre Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar Speaker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Lino BT Soundbar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar Speaker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar Speaker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust Lino Bluetooth Wireless Soundbar Speaker.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií