Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Trust Magnus Magnetic Smartphone Holder for car headrest

Zobraziť katalóg
Trust Magnus Magnetic Smartphone Holder for car headrest
5 1 hodnotení
Držiak na mobil – na jednoduché prichytenie k opierke hlavy pomocou magnetického držiaka, montáž k opierke hlavy s priemerom 8–12mm
Kód:  JS266z6 Produktové číslo:  22586 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust Magnus Magnetic Smartphone Holder for car headrest Predaj skončil

Trust Magnus Magnetic Smartphone Holder for car headrest

Nuda alebo bolesti krku pri krkolomnom sledovaní filmov na mobile. V úlohe spolujazdca nemáte vy alebo vaši potomkovia na zadnom sedadle často nič iné na výber. S nudou vám tento držiak na smartfón síce nepomôže, ale s tým druhým už určite áno! Využite Trust Magnus Magnetic Smartphone Holder na prichytenie svojho telefónu k opierke hlavy na prednom sedadle a konečne si užívajte sledovanie filmov s náležitým pohodlím – bez hrbenia sa nad displejom smartfónu, bez hľadania vhodného uhla alebo iných vážne otravných problémov. Inštalácia držiaka je vďaka skrutkovaciemu úchytu naozaj jednoduchá.

Kľúčové vlastnosti držiaka Trust Magnus Magnetic Smartphone Holder

  • Jednoducho inštalovateľný držiak s úchytom na opierku hlavy s priemerom tyče 8 – 12 mm
  • Trust Magnus sa hodí na prichytenie akéhokoľvek smartfónu
  • A v dvoch tento držiak unesie aj tablet – to znamená ďaleko väčší komfort pri sledovaní filmov

Dva sú viac ako jeden

Keď mobil nestačí a situácia (napríklad v podobe viacerých divákov) si žiada zariadenie s väčším displejom, nie je nič jednoduchšie ako k opierke prichytiť dva držiaky Trust Magnus a upevniť na ne napríklad tablet. Fantázii a hlavne pohodliu sa medze nekladú.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trust Magnus Magnetic Smartphone Holder for car headrest Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Magnus Magnetic Smartphone Holder for car headrest. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Magnus Magnetischer Smartphone Halter für Auto Kopfstütze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Magnus Magnetischer Smartphone Halter für Auto Kopfstütze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust Magnus Magnetic Smartphone tartó autós fejtámlához.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií