Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Trust Zaia Headset - black

Zobraziť katalóg
Trust Zaia Headset - black
Slúchadlá – 20Hz až 20kHz, 3,5mm jack, dĺžka kábla 1,8m
Kód:  JS257p2 Produktové číslo:  21659 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust Zaia Headset - black

Každý poriadny hráč potrebuje kvalitné vybavenie. V prípade, že nechcete zaťažiť váš rozpočet, ale napriek tomu si chcete zaobstarať slúchadlá na hranie vašich obľúbených herných titulov, máme jedny také práve na sklade. Ide o hráčsky headset od spoločnosti Trust. Slúchadlá Trust Zaia sú moderným a štýlovým produktom šitým na mieru všetkým hráčom počítačových hier, rovnako ako milovníkom multimédií, ktorí sa nezaobídu bez kvalitného zvuku. Pohodlné náušníky slúchadiel s čalúneným, nastaviteľným hlavovým mostom sa dokonale prispôsobia tvaru vašej hlavy, čím sa postarajú o to, že aj po hodinách hrania sa budete stále cítiť v pohodlí.

Kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá s mikrofónom
  • Dostatočne dlhý kábel (1,8 m) dáva slobodu
  • Pohodlné používanie aj po dlhej dobe
  • Mäkké čalúnenie
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Praktický 3,5 mm jack konektor (kompatibilný s PC, laptopmi, mobilnými telefónmi a tabletmi)

Nič vám neunikne

S uzavretou konštrukciou slúchadiel sa nemusíte báť, že by vás rušili zvuky okolitého prostredia. Nechajte sa vtiahnuť do víru hry a plne sa sústreďte na likvidáciu svojich nepriateľov. Veľmi kvalitné meniče s frekvenčným rozsahom 20 – 20 000 Hz k vašim ušiam dostanú veľmi kvalitnú a vernú reprodukciu akýchkoľvek zvukových efektov s ostrými výškami a hlbokými basmi, takže vám žiaden herný nepriateľ už neunikne.

Veľmi jednoduché ovládanie

Mikrofón využijete aj na komunikáciu cez Skype alebo ako handsfree k telefónu. Ak mikrofón nechcete používať, stačí ho vypnúť na ovládaní umiestnenom na kábli slúchadiel, kde si možno tiež prispôsobiť hlasitosť. Slobodu pri hernom zážitku vám poskytne 1,8 m kábel, na ktorého konci sa stretnete s 3,5 mm jack konektorom. Prostredníctvom citlivého mikrofónu, ktorým slúchadlá disponujú, sa k vašim spoluhráčom dostane vždy čistý a zrozumiteľný hlasový prejav, a vy tak s nimi môžete plánovať tú najlepšiu hernú taktiku bez strachu z prípadných nedorozumení.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz ohledně tohoto zboží, máte nějaký kabel, kterým lze prodlouzit ten 1,8 ? je pro mě nedostačující. Dík za info Petr Toman

Diskusia a poradňa k Trust Zaia Headset - black
Príslušenstvo pre Trust Zaia Headset - black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Zaia Headset - black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Zaia Headset - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Zaia Headset - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust Zaia Headset - Fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií