Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Tucano Luna Silver

Zobraziť katalóg
Tucano Luna Silver
4,7 3 hodnotení
Batoh na notebook pre Macbook Pro 13 '', MacBook Pro 13 "/ Retina display, Macbook 12", iPad Pre 12.9:
Kód:  THY009b9fa Produktové číslo:  SBKLU-SL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tucano Luna Silver

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Máte v obľube fyzickej aktivity ako turizmus, beh či jazdu na bicykli? Potrebujete mať často pri sebe Macbook, iPad alebo mobilný telefón? Potom je nutné, aby ste tieto zariadenia mohli vziať so sebou úplne bezpečne. Práve preto predstavuje batoh Tucano Luna vynikajúcu voľbu. Špeciálne upravený vnútorný priestor je konkrétne určený pre Macbook Pro 13 ", Macbook Pro 13" s Retina displejom, Macbook 12 ", prípadne iPad Pre 12,9". Tieto zariadenia sú v batohu umiestnené tak, že je zabránené negatívnemu vplyvu otrasov, čím je dosiahnuté veľmi účinnú ochranu a nebudete sa teda musieť obávať žiadneho poškodenia.

kľúčové vlastnosti

  • Určený hneď pre niekoľko zariadení
  • Vyrobený z kvalitného nylonu
  • Viac reflexných ochranných prvkov
  • Veľmi zaujímavý dizajn
  • extrémne ľahkosť
  • Prispôsobenie tvaru tela

Ochrana aj pre majiteľov

S batohom Tucano Luna budú chránené nielen spomínaná zariadení, ale aj vy. Je totiž vybavený hneď niekoľkými reflexnými prvkami, takže budete vidieť aj v tme. Navyše s ním môžete vyraziť von aj počas nepriaznivého počasia, pretože jeho povrch je vodovzdorný. Odolný nylon je zároveň zárukou, že vám batoh vydrží skutočne dlho v takmer stopercentnom stave. Okrem toho sa plne prispôsobí tvaru vášho tela a zaujme aj extrémne ľahkosťou aj svoju vizuálnu stránkou. Tri vrecká na zips na prednej strane tiež umožňujú, aby ste si so sebou mohli vziať aj mobilný telefón, kľúče, doklady či peňaženku.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Nylon Hotovo!
Hĺbka
11 cm Hotovo!
Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
45,5 cm Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
11 cm Hotovo!
Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
45,5 cm Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
13" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel som sa spýtať na rozmery vnútorného miesta pre notebook a to, či je schopný tento batoh pojmúť Microsoft Surface Book. Ďakujem vopred za odpoveď

Diskusia a poradňa k Tucano Luna Silver
Príslušenstvo pre Tucano Luna Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tucano Luna Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tucano Luna Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tucano Luna Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tucano Luna Silver.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií