TUF Gaming Capture Box (CU4K30)

Zobraziť katalóg
TUF Gaming Capture Box (CU4K30)
4,7 3 hodnotení
Záznamové zariadenie – 4K60 HDR Passthrough, 4K30 Capture, USB C 3.2, certifikované pre OBS™, kompatibilné s PS4/PS4 Pro/PS5, Xbox One/Series X/S
Kód:  NO280a2 Produktové číslo:  90YM00H0-B0EA00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TUF Gaming Capture Box (CU4K30)

Predveďte špičkové herné streamy svojim fanúšikom prostredníctvom záznamového zariadenia ASUS TUF Gaming Capture Box . Podporuje až 4K60 HDR priechod cez dva porty HDMI 2.0, alebo nahrávanie až 4K30 videa do PC alebo notebooku cez port USB 3.2 Type-C. K ASUS TUF Gaming Capture Box je možné navyše pripojiť slúchadlá a ovládač pomocou dvoch 3,5 mm konektorov. Kompaktné malé hliníkové šasi spoľahlivo odvádza generované teplo. RGB svetelný prúžok na prednej strane indikuje aktuálny stav streamovania. 

Kľúčové vlastnosti záznamového zariadenia TUF Gaming Capture Box

  • Kompaktné ASUS TUF Gaming Capture Box na streamovanie hier 
  • Priechodné video 4K60 HDR cez dva porty HDMI 2.0
  • Nahrávanie až 4K30 videa do PC alebo notebooku cez port USB 3.2 Type-C
  • Možnosť pripojenia slúchadiel a ovládača
  • Kompaktné hliníkové šasi
  • RGB indikácia aktuálneho stavu

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím je možné toto využít i na streamovani ze zrcadlovky do notebooku do obs? Asi by neměl být problém, že? Konkrétně z Panasonic Lumis s5 přes hdmi

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat zda je potřeba na zaznamenávání obrazu pořádný počítač, nebo mi stačí můj starý. Mám 4 roky starý ASUS, tak bych chtěl vědět, jestli bude stačit.

Dobrý den, lze toto zařízení připojit k Nintendu Switch a streamovat stejně jako z jiných podporovaných konzolí?

chcel by som sa opýtať či to spolupracuje bezproblemov aj s MacBook pro M1. pretože chcem streamovat hranie z ps5 a notebook mám spomínaný s M1

Diskusia a poradňa k TUF Gaming Capture Box (CU4K30)
Príslušenstvo pre TUF Gaming Capture Box (CU4K30) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TUF Gaming Capture Box (CU4K30). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TUF Gaming Capture Box (CU4K30). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TUF Gaming Capture Box (CU4K30). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TUF Gaming Capture Box (CU4K30).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií