Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Turris MOX C (Ethernet)

Zobraziť katalóg
Turris MOX C (Ethernet)
Modul , 4×LAN, 0× anténa
Kód:  TuRRsMV007 Produktové číslo:  RTMX-MCBOX
Turris MOX C (Ethernet) Predaj skončil

Turris MOX C (Ethernet)

Modul Turris MOX C

Viete o tom, že WiFi router Turris MOX Classic umožňuje pomocou špeciálnych modulov jednoducho rozšíriť svoje funkcie? Napríklad vďaka modulu Turris MOX C získate štvorportový switch pre gigabitový ethernet. Pochopiteľne s podporou na detailné nastavenie.

Modul Turris MOX

Ako na rozširujúce moduly pre Turris MOX?

Modulové riešenie je mimoriadne zaujímavé, ale pri výbere si musíte zistiť dôležité informácie. Pokiaľ požadovaný modul kombinujete s inými modulmi, ubezpečte sa, že sú navzájom kompatibilné. Poradie modulov a priechod signálov PCIe a SGMII v konfigurátore si môžete overiť tu.

Modulárny router Turris MOX

Turris MOX Classic je jedinečný modulárny router vhodný pre malé až stredné firmy, počítačových špecialistov a domácnosti všetkých používateľov, ktorí sú si vedomí rizík, ktoré prináša internet. Vďaka bezpečnej štandardnej konfigurácii, automatickým aktualizáciám firmwaru a adaptívnemu distribuovanému firewallu ponúka Turris MOX Classic maximálne zabezpečenie. Turris MOX je tiež open source – beží na operačnom systéme Linux (založenom na OpenWrt) a na otvorenom hardvéri.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Htěl bych se zeptat ... pokud koupím tento modul, tak je v balení i vše potřebné? Tedy plastový "obal" a spojovací kusy pro spojení se základním modulem?

Diskusia a poradňa k Turris MOX C (Ethernet)
Príslušenstvo pre Turris MOX C (Ethernet)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turris MOX C (Ethernet). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turris MOX C (Ethernet). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turris MOX C (Ethernet). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turris MOX C (Ethernet).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií