Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Turris Shield

Zobraziť katalóg
Turris Shield
3,7 3 hodnotení
Router , porty RJ-45: 5ks, porty 10/100/1000Base-T: 5
Kód:  TuRRsMV015 Produktové číslo:  FTRS-SSHL05

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Turris Shield

Inteligentný firewall Turris Shield ochráni vaše zariadenia pripojené k internetu

Turris Shield je zariadenie, ktoré vďaka unikátnemu firewallu ochráni celú vašu lokálnu sieť pred škodlivou prevádzkou z internetu. Pripája sa klasickým ethernetovým káblom medzi modem a router. Vďaka bezpečnej štandardnej konfigurácii, automatickým aktualizáciám firmvéru a adaptívnemu distribuovanému firewallu ponúka Turris Shield maximálnezabezpečenie. Turris Shield je tiež open source – beží na operačnom systéme Linux (založenom na OpenWrt) a na otvorenom hardvéri.


Turris Shield

Jednoduché nastavenie

Turris Shield zapojíte medzi modem a router. Samotné nastavenie je otázkou len pár kliknutí myšou v prívetivom webovom rozhraní.

Turris Shield

Aktualizácia

Zariadenie Turris Shield dostáva pravidelné aktualizácie firmvéru, čo je dôležité pre celkovú bezpečnosť pripojených zariadení.

Turris Shield

VPN

Pre vzdialené pripojenie do siete sa používa šifrovaný protokol VPN.

Turris Shield

Distribuovaný adaptívny firewall

Do vašej siete sa z internetu často snaží preniknúť škodlivá prevádzka s cieľom šíriť malvér. Turris Shield je však schopný všetku sieťovú prevádzku analyzovať a bezpečne zablokovať. Vytvorené bezpečnostné aktualizácie sa totiž automaticky zdieľajú naprieč všetkými Turris zariadeniami.

Nenahraditeľné funkcie firewallu Turris Shield

Pre maximálne zabezpečenie pri pohybe na internete je dôležité súkromie. Preto je Turris Shield vybavený funkciou VPN servera, ktorý zabezpečí, že vás nebude môcť nikto sledovať. S šifrovaným pripojením sa všetky zariadenia pripojené do vašej siete pohybujú na internete s vyššou anonymitou a bezpečnosťou. Poskytovateľ internetového pripojenia vás nebude môcť sledovať a skomplikujete tým aj cielenie reklamy. Tiež nemusíte zakaždým myslieť na prihlasovanie k VPN. Nastavíte ho automaticky raz navždy a pre všetky potrebné zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Šírka
166 mm Hotovo!
Výška
45 mm Hotovo!
Hĺbka
114 mm Hotovo!
Typ
Desktop Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Rozmery

Šírka
166 mm Hotovo!
Výška
45 mm Hotovo!
Hĺbka
114 mm Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Desktop Hotovo!

Rýchlosť

Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
733 g Hotovo!

Porty

RJ-45
5 ks Hotovo!
10/100/1000Base-T
5 Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popisku se píše že se turris shield zapojuje mezi modem a router, co když je modem a router jedno zařízení? Lze to připojit až na ethernetový výstup a shield použít následně jako switch? Samozřejmě že wi-fi z prvního zařízení nebude chráněná, musel by se použít následný wi-fi router a nebo lze turris shield rozšířit i o wi-fi modul?

Dobrý den, je průchozí pro HomeKit (Apple eco) nebo blokuje? Je průchozí pro jiný typ VPN typu Cisco mezi NTBK a serverem v práci?

Dobry den,kolko sučasne VPN pripojeni zariadenie podporuje?A ako to je s presmerovanim portov cez firewall v zariadeni?Jednoducho sa len nastavi to iste co v routri za nim?

Dobrý den, zakoupil jsem tento produkt, bohužel mám problém se zapojením zařízení. Internet spolu s "ZyXEL VMG1312 VDSL2 Router" vše od O2. Mohli byste mi prosím poradit, jak v takovémto případě mohu firewall zapojit? Mám si dokoupit dokoupit nějaké další síťové zařízení? Děkuji

Když bych použil několik z těch výstupních portů, každé zařízení musí být router? Uvnitř toho Shieldu je jen switch nebo také router?

VPN je rovnou zajištěno a zaplaceno navěky, nebo je třeba použít nějaké standardní (OpenVPN mód)?

Mam opticky internet 500 Mbps. Ake znizenie mam ocakavat pri pouzivani zariadenia v OpenVPN mode?

Zařízení mám doma téměř 1 den a už sním jsou problémy. Mám ho zapojený mezí přívodem internetu a switchem a ze switche mám další rozvody na wi-fi routery. V noci dělal turris dvakrát aktualizaci ani jedna se nepovedla úspěšně. Přišel mi e-mail s informací že se aktualizace firmwaru nezdařila a ráno mi vypadává internet a mám nestabilní připojení. Jestli to takhle půjde dál tak ho půjdu brzy vrátit.

Vždy aktuální router - je prosím nějaký výhled, do kdy budou poskytovány aktualizace?

dobrý deň viem že sa možno opakujem ale chcela by som to zapojiť doma máme internet cez satelit pričom sme dostali k nemu niečo ako poe adaptér odkiaľ sú vývody dvoch sietových káblom, ten jeden je priamo zo satelitu druhý mi ide do wifi routeru. Je možné použiť tento firewall tak že ten sieťový kábel ktorý išiel priamo do routera bude zapojený do turris shieldu a z turis shieldu by som následne viedla kábel do mojho wifi routeru? je takáto možnosť možná? nikde totiž neviem nájsť ani na internete žiadne videa či manuál ktorý by ukaoval ako to pripojiť dakujem

12
Diskusia a poradňa k Turris Shield
Príslušenstvo pre Turris Shield Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turris Shield. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turris Shield. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turris Shield. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turris Shield.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií