PET PET

Turtle Beach COD Task Force PS4 čierna

Zobraziť katalóg
Turtle Beach COD Task Force PS4 čierna
Slúchadlá herné, uzavretá, vymeniteľné náušníky, 50mm neodymové meniče, tlačidlo na stlmenie mikrofónu, odnímateľný mikrofón, in-line zosilňovač, 3.5mm audio konektor, USB, kompatibilný s PS4 a mobilnými zariadeniami
Kód:  TB103k Produktové číslo:  TBS-4041-01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Turtle Beach COD Task Force PS4 čierna Predaj skončil

Turtle Beach COD Task Force PS4 čierna

Všetci fanúšikovia ospevované série Call of Duty musia práve teraz spozornieť, pretože najmä pre nich máme jedny veľmi podarená slúchadlá značky Turtle Beach. Tie sú veľmi vydarene prevedená s logami zatiaľ posledného dielu Advanced Warfare. Jedná sa teda o cenný zberateľský úlovok.

Inak sa jedná o slúchadlá s mikrofónom pre obľúbenú platformu PlayStation 4, na ktorú v poslednej dobe vychádza relatívne veľa exkluzívnych titulov. Slúchadlá Turtle Beach COD Task Force sa prezentujú veľmi kvalitným zvukovým prejavom, za ktorý vďačí neodymovým meničom s priemerom 50 mm. Tiež ponúka zosilňovač na kábli, ktorý umožňuje nezávislé ovládanie hlasitosti hry a samotnej komunikácie pomocou vstavaného mikrofónu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Turtle Beach COD Task Force PS4 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turtle Beach COD Task Force PS4 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turtle Beach COD Task Force PS4 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turtle Beach COD Task Force PS4 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Turtle Beach COD Task Force PS4 černá.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií